Az érdekel, hogy Ubuntu rendszeren van-e lehetőség a Youtube-ról videók letöltésére.
Ha igen, mi ennek a módja?

lala2
    +1 a 4K Video Downloadernek! Gyakorlatilag az összes videomegosztóról tud letölteni offline használatra 🙂
    Egy szkript, ami mindig a legfrissebbet letölti:

#!/bin/sh
    dl4k=$(curl https://www.4kdownload.com/downloads/3 | grep /app/4kvideo | grep amd64.deb | grep -Eoi -m 1 '<a [^>]+>' |grep -Eo 'href="[^\"]+"'| sed -r  's/^href="//' | sed 's/.$//')
    wget -O 4kvideodownloader.deb $dl4k

A kiegészítők mellett még a yt-dlp-t érdemes megemlíteni. Ez a youtube-dl forkja, egész csatornákat lehet vele archiválni egyetlen paranccsal. A youtube-dl sajnos „bitrohadás” áldozata lett és nagyon lassú, de a yt-dlp-vel nincs ilyen probléma, hasít 🙂

klt
      Ez a szkript hogy működik?
      Be kell gépelni, aztán menteni és futtatni,
      vagy parancssorba kell gépelni?
      Miután letöltöttem, kell még valamit beállítani,
      hogy induljon a program?

• klt válaszolt erre.

peter513 Ez úgy működik, hogy letölti az aktuális .deb csomagot, aztán azzal mit csinálsz, a te dolgod. 🙂
        Csak érdekességként biggyesztettem ide.
        Mivel a 4k downloader, és még jó néhány csomag nincs rendesen tárolóba téve, a frissítésük nehézkes. Ezeket összeszedtem, és a szerveremen egy időzített futtatású szkriptbe gyömöszöltem a beszerzésüket. Aztán a házon belül tartott privát repómban elhelyezem őket, ahonnan simaapt update; apt upgrade párossal minden egyéb frissítéssel ezek is lejönnek a gépekre. Innen csippentettem ki ezt a részt.

Ennyivel később: 4 nap

Firefox kiegészítő: " Easy Youtube Video Downloader Express". Ezzel két kattintás letölteni egy videót a Youtube-ról.
        "JDownloader" : Ezzel pedig kb. bármit bárhonnan le lehet tölteni. https://jdownloader.org/jdownloader2

Én ezeket használom 🙂

Ennyivel később: 9 nap
        Ennyivel később: 7 nap
        Ennyivel később: egy év