Sziasztok tudok valamit csinálni hogy ne kelljen újra rakni 12 óránta a szerveremet?

Egyszerűen mikor felraktam a tvheadendet behalt a mysql.

phpMyAdmin - Error
Error during session start; please check your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly. Also ensure that cookies are enabled in your browser.

session_write_close(): write failed: No space left on device (28)

session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/imscp/gui/data/sessions)

Köszi a helpet.

• [törölve]

Hey!

Írd be ezt a google translate fordítóba: No space left on device

Ahogy írja is, elfogyott a hely. Nézd meg mit mond a df -h, és oszd meg velünk. (Meta: egyébként ez mehetett volna az előző témába is nyugodtan)

meskobalazs a következőre módosította a címet: Ubuntu 16.04: behal a mysql.

mindegy már letöröltem mindent újra nulláról de nagyon ideges vagyok....

php 7.0 apcu fenn van de az a gane php-apcu-bc nem tudom semmiért se felrakni.... email domainek semmi kieséss idegesssség...

ubuntu 16.04 php 7.0 php-apcu-bc valaki tudja hol lehet beszerzni?

[törölve] de nem érted hogy nem telepíti parancsra? 20000 repo van bent és nem találja...

sehol nincs fenn a deb file...

• [törölve]

mennydorges
      Ha elolvasod a google első találatát amit írtam abban benne van, hogy miért nincs és, hogy mit kell csinálni.

sudo pecl install apcu_bc-beta
      pecl/apcu_bc is already installed and is the same as the released version 1.0.5

• [törölve]

• Szerkesztve

mennydorges

Az I-MSCP installer, legalábbis ez a verzió biztosan nem 16.04-hez készült, mert akkor tudná, hogy nincs ilyen csomag.

Esetleg az installer scriptből kiveheted a php-apcu-bc csomagot, hogy ne keresse (ha már úgyis fent van egy általad tákolt verzió).

ez a verzió volt is rajta:
      1.5.3 (build 2018120800)

• [törölve]

• Szerkesztve

Esetleg megpróbálhatod a 18.04-es verziót feltenni:

wget http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/universe/p/php-apcu-bc/php-apcu-bc_1.0.3-2ubuntu2_amd64.deb

dpkg -i php-apcu-bc_1.0.3-2ubuntu2_amd64.deb

Hátha sikerül..

Valaki tud valami rohadt gyors megoldást több php verzió futtatására ? Bármi érdekel mert ez a fos ubuntu visszavonja ami egyszer egy jó rendszer volt és összeállt. rohadjon meg.
      itthoni szerverként üzemel mailnak és domaineim... valaki ha tud segíytsen mocskosul ideges vagyok semmi időm nincs mivel a munkahelyem megszűnt család miatt kurva kevés időm van gépelőtt ülni és ordibálnak a fejembe... feketén robotolok nap mint nap.

5.6 nem fog már felmenni és a fő fórumom azon van.... imscp phpswitcherrel tudtam csak a csomagolt verziókkal megcsinálni...
      Van valami olyan program ami windows 7 alatt vissza tudja állítani az adatokat ubuntu 16 patríción?

• [törölve]

mennydorges
        Linux live alól testdisk