- Szerkesztve
Kedves mindenki,
Próbáltam keresni itt a fórumban, és az interneten is, de valahogy annyira általános ez a hibakód, hogy nem találok megoldást... Vagy csak simán benézek valamit...
Szóval, van egy ezer éves HP laptopom, amin ubuntu 18.04 és Virtualbox 6.1.34 volt. Azt gondoltam, hogy frissítek 20-ra és onnan 22-re, de palánkra futottam a Visrtualboxszal. Mielőtt hozzáfogtam volna, kiexportáltam a gépet (ami egyébként egy legális Win7) .ova formátumba, azt gondolván, hogy ugyanarra a hardeverre vissza tudom majd importálni. És hát nem jött össze... Az importálás befejeződik, minden rendben lévőnek látszik, de a VM elindítás után néhány pillanattal megáll és bezárja magát.
Most ott tartok, hogy beérném a 20-as Ubuntuval is (22 alatt valamiért nem működik a billentyűzet képernyővédő után – jelszavas bejelentkezés megkövetelése – akkor sem, ha kikapcsolom ezt a funkciót), de ugyanazzal a hibaüzenettel áll le a virtuális gép:
A virtuális gép munkamenetének megnyitása sikertelen: Win7.
The VM session was aborted.
Eredmény kód: NS_ERROR_FAILURE (0x80004005)
Komponens: SessionMachine
Interfész: ISession {c0447716-ff5a-4795-b57a-ecd5fffa18a4}
Van esélyem arra, hogy életre keltsem ezt a gépet, vagy muszáj lesz újratelepítenem a windowst és az összes alkalmazást egy másik VM-be?