1. Helyet szabadítunk fel.
  2. Feltesszük a Wint.
  3. Újratelepítjük a GRUB-ot.
    Így lesz egymás mellett Win és mellé ajándék Ubuntu.
    Egész furcsán kezdtek neki ennek végrehajtásához.

Lenovonak is van supportja ám! Bátran lehet tőlük kérdezni. Vagy elviszed az üllői gyárba hátha ebéd szünetben megbütykölik neked. Microsoft magyarszko is van. Billgécet is felhíjják neköd. Olyan windózod lesz hogy gondolattal irányítod majd a szomszéd ablakán a függönytöt is... Wazze nem kellene már ezt itt lezárni? Oszt mennyen tanácsért a hupra linux törlés ügyben! Ott adnak párat...

Linux partíciók törlése, Windows Boot Manager helyreállítása, W10 telepítés NTFS-re.
DE, én is azon a véleményen vagyok, amit már említettek itt, ez legyen a vevő gondja, hacsak nem rendelkezel Windows licenccel, ami már nem kell neked.

• klt válaszolt erre.

tenkes

Nehéz ügy ez, mert zsigerből én is úgy gondolom, hogy nem akarnék Windows-ozni.
    De beleképzelem magam @Dodi54 helyébe:
    A vevőnél van a pénz, ami kell nekem, és csak akkor adja ide, ha látja, hogy a Windows valóban képes működni azon a masinán.
    Én bizony telepítenék Windows-t a vevő kedvéért, elvégre ebben a helyzetben ő diktál.
    Viszont én megtartanám a működő Linuxot, hogy legyen dual-boot a rendszer.
    Ez bonyolultabb, de meg lehet csinálni, ha Dodinak nincs hozzá kedve, végül is mindegy.

tenkes hacsak nem rendelkezel Windows licenccel, ami már nem kell neked.

A Win10-et amúgy lehet telepíteni kulcs nélkül is, én ezt tenném.
    Két eset lehetséges:

1. a géphez jár OEM licenc, akkor az aktiválásnál ki fogja írni, hogy digitális mittoménhogy aktiválva lett.
    2. aktiválatlan marad: majd a vevő vesz magának licencet hozzá (vagy megkrakkolja, de az már az ő sara lesz)

klt Hát, a 30 napos próba még csak-csak, de a " a vevő windows 10-et szeretne rá "-ból én nem teljesen azt vettem ki, hogy megy-e a W10, vagy nem 🙂

Ennyivel később: egy év