- Szerkesztve
Közeleg a következő hosszú távon támogatott kiadás, az Ubuntu 24.04 LTS (Noble Numbet) megjelenésének időpontja, melynek nagy újdonsága a Snap csomagok előretörése.
Ennek beharangozása, népszerűsítése céljából a Canonical a világszerte az Ubuntu fórumokon, az egyes oldalakhoz igazodóan bevezetni tervezett prémium csomagot, ingyenesen kipróbálható formában a regisztrált tagok rendelkezésére bocsátja!
Mit kínál az ubuntu.hu prémium csomag?
I. A kedvenc honlapunkon a prémium előfizetők számára az új kiadás háttérképeihez hasonlóan az eddig meglévő sötét és világos téma mellé elérhetővé válik a halvány háttérkép által ihletett „Alkonyat/pirkadat” névre keresztelt téma.
Az Alkonyat/pirkadat téma már kiválasztható
Ráadásul a „prémium fények” gombra kattintva az így már háromra bővült témák automatikus, napszakhoz igazodó váltakozása is beállítható. (Az időjárás alkalmazásban fellelhető napfelkelte/napnyugta adatok alapján nappal a sötét téma fogad, aztán jön az átmeneti alkonyat téma és a sötétség ideje alatt az ubuntu.hu világos témája hoz fényt az éjszakába neked…)
Munkában az Alkonyat/pirkadat téma
II. Kapsz ajándékba egy „ubuntu” feliratú USB-s snapcsomag-tartót, mellyel le tudod menteni az összes a rendszeredre telepített snap csomagot, így azok mostantól mindig veled lehetnek, bárhová magaddal viheted őket és erről a kis eszközről a következő rendszeredre is fel tudod őket másolni…
A legújabb ReaduTok010424 típusú chip által vezérelt USB-s snapantartó
III. Élő hibaelhárítási segédlet
A nap 24 órájában három profi hibaelhárító várja az Ubuntuval vagy a vele érintkezésbe kerülő bármely hardverrel kapcsolatos kérdésedet élő videó- vagy hanghívás, illetve chat formájában.
(Amennyiben elfoglaltak vagy éppen nincsenek olyan állapotban, hogy érdemben bárkinek segíteni tudjanak, úgy a mesterséges intelligencia válaszol a felvetett problémákra.)
A hibaelhárítási segédlet bekapcsológombja
IV. Ingyenes Ubuntu söralátét, melyet a következő Ubuntu Hour rendezvényen (Release Party!) kérhetsz ki magadnak. Ezt a lehetőséget azonban az anyagi források szűkössége miatt mindössze az első húsz, a szolgáltatást bekapcsoló fórumtárs részére tudjuk biztosítani, szóval érdemes igyekezni!
Ubuntu söralátét
Az ubuntu.hu prémium csomagot aktiválni tudjátok a profilotokban, vagy akár egyszerűen
ERRE A LINKRE kattintva. Én már megtettem és nem bántam meg.