• [törölve]

klt Semmi.

• klt válaszolt erre.
    • [törölve]

klt A biztonság érdekes fogalom. Beszélgetni lehet róla, de eldönteni, hogy melyik rendszer a biztonságosabb, azt szerintem nem lehet. Emiatt ezt a topikot ki sem szabadott volna nyitnom. Most viszont már ideje lenne bezárni.

[törölve] A biztonság érdekes fogalom. Beszélgetni lehet róla, de eldönteni, hogy melyik rendszer a biztonságosabb, azt szerintem nem lehet.

Tudod, komoly cégek foglalkoznak a biztonság fogalmával, témájával, megvalósításával. Mérik, kategóriákba sorolják a biztonság fokozatait. Ha érdekel a téma, jó dolgokat lehet olvasni például az NKI oldalán. (Ne zavarjon meg, hogy a neve "nemzeti"-vel kezdődik. Nem politikusok, hanem szakemberek.)

• [törölve]

Miért nincs méb bezárva ez a topik? Kértem!

[törölve] Nem fizetted be az azonnali lezárási díjat.
        Az ingyenes lezárásra várni kell, majd jön valaki, akinek joga van hozzá, de csak akkor ha épp nincs más dolga, mondjuk munkában van vagy éli a kis életét.
        Türelem!
        (Amíg várakozol a lezárásra, unaloműzésként, ha van hozzá kedved, kijavíthatnád a címben a hibás szavakat. A „Windows” és a „biztonság” helyes.)

csuhas32

Most komolyan??? Ha az MS kiad egy frissítést, hogy befoltozzon egy biztonsági rést, minimum nyit 3 másikat, de legalább mást is tönkre tesz... "Kritikus kötelező frissítés, igaz hogy utána a rendszer sem indul de kell".

Csóri OP-rendszert karbantartja 10-en pár ezer ember, de olyan titkos, hogy otthon se beszélhetnek róla...

Mégis honnan lehetne eredeti ötletük??? Persze tőlünk...(Linux) Ha nem lett volna honnan lopni, az MS se volna sehol! Azóta is csak tünetileg kezelnek mindent. (Ma sincs másképp). 3 óra mire a géped újraindul egy frissítés után. Konkrétan azt se látod mit csinál, de "Ne kapcsolja ki a számítógépet" Akik itt vagyunk, tudjuk jól, ha bekapcsoljuk a gépünket 1000% hogy 1 perc alatt használható rendszerünk van... (ha volt frissítés, ha nem)

Bigyó bácsi A jelentéstartalmat nem vizsgáltam, kizárólag a szavak helyesírására koncentráltam, a két szó egymásmellé kerülése pusztán a véletlen műve. Ha az eredeti szerző a címben Androidot vagy Linuxot írt volna, és kisbetűs Windowst, akkor azok valamelyike kapta volna mondatomban párjául a biztonságot. :-)
            A lényeg mindig az apróbetűs részben van, de ott is a sorok között elrejtve. :-D

Phace lezárta a témát.