Az alábbi idegesitő problémára szeretnék segitséget kérni.Eddig csak a windows alatt jelentkezett,a gond.Akár a Chrome,akár a Brave, vagy más böngésző,egy bizonyos idő után ujra indult, igen ám, de ez a jenenség már a Chromebooknál is jenentkezett.Sehogy sem tudok rájönni a probléma forrására.elakadtam,mint paraszt szekér a sárba.Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segiteni, vagy tippet adni a megoldáshoz.

Üdv nektek,és kellemes hetet.

bohem vagy más böngésző,egy bizonyos idő után ujra indult,

Bocsi, megfejtés helyett még mindig csak kérdések vannak.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen újraindulást? Eddig az újraindulás alatt azt értettük, hogy a gép leáll, majd emberi beavatkozás nélkül újra elindul. Egy programnál ilyet még nem láttam, de nem is olvastam ilyenről.

A másik: mit nézel a böngészővel, amikor az esemény bekövetkezik?

Bónusz kérdés: a gép hardverösszetevőinek listája esetleg segíthet tippelni.

bohem a következőre módosította a címet: Böngésző gondok.

bohem
      A neten keresve talaltam olyat, hogy bizonyos bongeszo kiegeszito okozott random ujrainditast.
      Mig mashol trojait kellett eltavolitani ahhoz, hogy megszunjon az ujrainditgatas.
      De ezek altalaban egy bongeszore korlatozodtak.

• [törölve]

Melege van a gépednek. Próbáld meg jobban szellőztetni.

bohem Próbáld meg terminálból elindítani a böngészőt!
        Ha megtörténik a baj, a terminálban megjelenő üzenetek esetleg segíthetnek a gondolkodásban.
        A hiba felderítéséhez eddig semmi infó nem áll rendelkezésre.

klt Próbáld meg terminálból elindítani a böngészőt!

Azt hogyan kell? Linuxon tudom, de se Windowsom se Chromebookom, azért kérdezem.
          Persze, lehet, hogy van Linux is az egyenletben, de ebben egyelőre nem vagyok teljesen biztos.

bohem Eddig csak a windows alatt jelentkezett,a gond.Akár a Chrome,akár a Brave, vagy más böngésző,egy bizonyos idő után ujra indult, igen ám, de ez a jenenség már a Chromebooknál is jenentkezett.

Mennyi RAM van azokban a masinákban?

• klt válaszolt erre.

csuhas32 Elkezded beírni a nevét, aztán lenyomod a TAB gombot. [ENTER]
            Például Chromium böngészőhöz:
            chromium
            Lesz a parancs.
            Firefoxhoz
            firefox
            Chromehoz (a Google féle, nem a Chromium, ami repóban van)
            google-chrome

Több browsert nem ismerek így, és most, hogy belegondolok, ez is akkor igaz, ha normálisan települtek a böngészők,
            ha valami snap/flatpak cuccba van csomagolva, akkor más lesz a parancs.

Keresd meg az indítóját, és nézd meg a tuélajdonságait!
            Ami ott van "parancsként", azt másold a terminálba!

klt Köszi, azt tudom, hogy ez Linuxon így megy. A kérdés nem változott: Ez Windowson és Chrome OS-en is így van?

csuhas32 Most nincs előttem Windows, (és még egy hétig nem is lesz), de szoktam parancssorból programot indítani.

csuhas32 Ilyenkor annyira ostobának érzem magam, nyilván nem alaptalanul.
                  Tudjuk be annak, hogy tegnap napszúrást kaptam a boglári fesztiválon, jó?
                  Az előbbi hozzászólásaimat kérem ignorálni, valamint elnézést kérek a több rendbeli figyelmetlenségemért!

klt Elkezded beírni a nevét, aztán lenyomod a TAB gombot. [ENTER]

Ez működik Windowson is, nem kell ignorálni 🙂

A gépem adatai./// DESKTOP-M521UBO
                  Processor-- ntel(R) Core(TM) i7-3770 CPU
                  @ 3.40GHz 3.40 GHz
                  Memoria méret// 16.0 GB (3.41 GB használható)
                  Eszköz azonositója 926BC2F4-B3B1-40FA-9B4A-206E5B918F6A
                  Termék azonositó// 00328-10000-00001-AA960
                  Rendszer tipusa---32 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor

Kiadás--Windows 10 Education
                  Verzió--22H2
                  Operációs rendszer build száma--19045.4780
                  Minőség--Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0

Tehát ezek az adatok.A böngészőm Opera,és a Brave.A guglinál is ismétlőtek a problémák.Edge sem volt kivétel.

bohem Nincs Windowsom, de nem is ez a lényeg, azt hiszem egy picit eltévedtél, ez az oldal az Ubuntu (Linux) támogatásával foglalkozik. A Windowszal kapcsolatban vélhetően a https://support.microsoft.com/hu-hu oldalon tudsz segítséget kérni. Járj szerencsével! (Esetleg tegyél fel a Windows mellé vagy helyett egy Ubuntut és ha ott is találkozol böngészővel kapcsolatos gonddal, akkor írjál bátran ide!)

bohem Memoria méret// 16.0 GB (3.41 GB használható)

Ez ám a pazarlás!
                    Csoda, ha néha nem fagy 🙁

a mester Ez ám a pazarlás!

bohem Rendszer tipusa---32 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor

Sajnos, szükségszerű. Más lenne a helyzet 64 bites rendszerrel.

Arra a gépre és tennék egy 64 bites Debiant, vagy LMDE-t, újrapasztáznám a CPU hűtőt, és egy csapásra hasítana, mint a Lenin jégtörő 😃

bohem Kiadás--Windows 10 Education
                      Verzió--22H2

Álmodni sem mertem, hogy W10-ből készült 32 bites...