Nyaralásom előtt problémám volt egy rajzpad használatával (ami addig működött). Két kijelző helyett 3 lett ha rádugtam a gépre. Aztán jöttek a problémák és ott álltam le hogy ment a gép, de az Nvidia driver-re várni kell, illetve a frissítést megcsinálni ha vissza jöttem. A frissítésre kaptam egy leírást amit most fogok megcsinálni. Azt viszont észrevettem, hogy van új Nvidia driver. Kérdésem valaki feltette már Ubuntu 22.04.5-re ezt a 550 -es drivert? Egyébként a kérdésből látható nem tettem fel, de valamilyen Ubuntu frissítéstől helyre ált a hiba használható a rajztábla.

csuhas32 Az én emlékemben az van hogy együtt a Krita Nvidia és rajztábla nem működött. De már fel ment a 24.04.1 és a Nvidia 550 drivere. teljes körű tesztet nem csináltam majd délelőtt, de bíztatok az eredmények. De kell még finomítani a frissítést. Nem tudom az évek során milyen frissítések jöttek ki, mert régen volt hosszan fent Ubuntu (2010) de akkor gombnyomás és OK. Tudom sok minden változott de ez nem valami felhasználó barát megoldás volt.

KiralyMarta
      Nem tudom, hogy a "hármas" mire vonatkozik, de ha működik, ha megoldva, akkor hurrá.

Nálam Mint 22-n az nvidia-driver-560 telepítése megoldotta a korábban két valós kijelző mellett megjelenő harmadik fantom kijelző problémáját, most már csak a valós kijelzők jelennek meg és ezzel a meghajtóval minden funkció tökéletesen müködik, szerintem az eddigi legjobb a képmegjelenítés minősége.

Ennyivel később: 15 nap