csuhas32 Nem ismerem (még) Flatpak programot. Nem akarok visszaolvasni. Nincs annyi időm, hogy bogarásszak. Ha kell valami, megkérdezem, vagy ráguglizok.

• klt válaszolt erre.

simike Nem akarok visszaolvasni. Nincs annyi időm, hogy bogarásszak

Khm....

A systemback már nem grafikus. A réginek van valami forkja, de nem tudom megmutatni. Én ezt a scriptet használom és kész.
    Régi kernelt meg az apt purge is kipucolja.

csuhas32
      Valami éretlen tinédzser lehet, legalábbis a tempója alapján annak saccolnám - és kész! 🙂

a mester Minden topikot bezáratnál? Ha rajtad mulna, nem lenne itt élet. A moderátornak úgy kéne téged innen kivágni, mint azt a bizonyos macskát ...

simike

A moderátornak úgy kéne téged innen kivágni, mint azt a bizonyos macskát ...

Ez rád vonatkoztatva teljesen igaz lehetne 😠

simike Elég hirtelen dolog 4 napos regisztrációval egy tizenéve tagra ilyen kijelentéseket tenni.
        Nyilván fogalmad sem lehet róla, hiszen 4 napja regisztráltál, de az itt válaszolgatók zöme többet tett le az fórum asztalára, mint te.
        Szerintem a moderátorok is tudják a dolgukat maguktól.
        És igen, az értelmetlen, sehová sem vezető témákat érdemes lezárni, pont a fórum és a közösség érdekében.

OFF Majd a modik eldöntik kit és mikor kell kitenni, szerintem ezen kár civakodni.
        Egyúttal szeretettel köszöntök mindenkit az "Én még tudok ide írni!" kisünnepségen!
        Mivel a kérdező jelezte, hogy hagyjuk, a téma zárhatósága könnyen megítélhető.

• klt válaszolt erre.
        • klt kedveli ezt.
          Htibi lezárta a témát.