Herakles Kipróbáltam vezetékes fülhallgatóval is. Minden program azon szólal meg, az AudaCity továbbra is a speakeren....
Nem hiszem el.
Pedig ez szerintem most pont kedvező információ, nem kell foglalkoznunk a Bluetooth-tal, az máris kizárva, hogy azzal volna gond.
sudo apt install inxi
inxi -A
Mit kapsz válaszul?
Félig-meddig visszaigazolom a hibát. Az Ubuntu 22.04 alapú Mint 22-n a tenacity-linux-v1.3.3.AppImage (AudaCity fork) fájlt indítva nálam sem volt kiválasztható (a tennacity beállításainál sem) az a hangkimenet, amit általában használok (ezt eddig azért nem vettem észre, mert én hangot az USB-s fejhallgatóval piszkálok, annak a csatlakozójában van egy saját hangkártya, amit eddig is ki lehetett választani).
sudo apt install pavucontrol
Valamilyen függőséget nyilván húzott magával, sajnos ezt nem figyeltem meg, de tény, hogy utána a tenacity-linux-v1.3.3.AppImage fájlt indítva a lejátszóeszközöknél már megjelent a „pulse” mint lehetőség.
És meg is szólalt az analóg hangkimenetre kötött hangszórókból a hang.
Mivel nálam ez működik, azt gondolom, hogy nézd meg, nálad telepítve van-e a pavucontrol csomag (apt search pavucontrol
), ha nincs, akkor rendszer-visszaállítási pont készítése után tedd fel és tégy egy próbát így az AudaCityvel.