csuhas32 Szia! Üdvözlök mindenkit! Először is gratulálok én is a kitartó türelmes segítő munkádhoz. Sok erőt és türelmet a továbbiakhoz. :-D
Egyébként megleptél, hogy még van aki emlékszik egy picit rám. Valóban hátrébb léptem, de minden nap olvasom a fórumot, nézem a bejegyzéseket. 10 éve váltottam új munkahely, egy új párkapcsolat, más lett az életem, már nem tudtam úgy figyelni, hozzászólni a dolgokhoz. Megcsappant a tudás is, naprakésznek meg még távolról sem nevezhető. Amúgy sem volt nagy a tudásom. Ráadásul a mostani munkám is számítógépes, egész nap azon dolgozom, nem mindig van már kedvem még este is pötyögtetni vagy olvasgatni. Odabenn amúgy is másik oprendszert kell használni, csak a saját 2 gépemen van Ubuntu. (majdnem azt írtam Linux, de eszembe jutott, hátha a mester is elolvassa). A fórum is leült kicsit. Részben javult az Ubuntu. Emlékszem 2012 környéken mikor kijött egy új verzió, este narancssárga lett az oldal a sok új kérdéstől, hogy miért nem megy ez vagy az. Ma már alig van ilyen. :-) A másik pedig az a Barack szerveres leállás nem tett jót a tagságnak. Az akkori több mint 40000 tag közül is csak egy kis rész volt aktív, aztán azok jelentős része sem jött vissza az újraindulás után. Lehet a megadott e-mail címekre mehetett volna egy levél, hogy újra él az ubuntu.hu. Talán sokan nem is tudják, hogy megint létezik, hála egy kis csapatnak és nagy hála hepalynak.
Valójában még a nagy neveket sem látom, a közösségi tagokat. Ők is új életet kezdtek, még a Mogorva Mormota is profilt váltott.
További jókat kívánok neked, nektek, minden fórumtagnak, hálás embereket a segítségetekért, az időtökért, amit rájuk fordítotok. Kevés helytelen címet és várom megint április elsejét. Az idei kiemelkedően jó volt. 🤣