KiralyMarta Tudom nem ide tartozó OFF téma. Nem tudom eldönteni az én ip címemmel van-e a probléma de nem tudok fellépni a hardverapróra se mobillal se számítógéppel. Tudom itt többen és nézegetik. Tud valaki valamit róla?
a mester KiralyMarta A mobilodnak saját netje van, vagy ugyanarról a routerről megy, mint az asztali gép?
klt KiralyMarta Tegnap próbáltam, keresni akartam valamit, meg volna két eladó monitorom. Nekem sem jön be a hvaprö, szerintem a szerverük llt le.
KiralyMarta KiralyMarta Letiltottam a wifit most valamilyen G megy de ott se tölt be. A keresés megy más oldal jön.
stabi KiralyMarta Szia. A Prohardver oldallal már tegnap este is gond volt. Gondolom összefügg a dolog. Nekem sem nyitja meg a böngésző sem a fórumot, sem a online oldalt.
klt KiralyMarta Nem olyan 🙂 2 db Benq gw2255, VA paneles fullHD monitorok. Régiek, de jók, kidobni sajnálom, viszont nekem már nem kell. Eladók lettek, de most csak várok, hogy megirdethessem 🙂
meskobalazs Az egész prohardver lehalt, tegnap ezt írták: Az egyik szerverünkön egy komolyabb összeomlás volt, jelenleg úgy látszik, hogy hardveres problémából kifolyólag. Ennek az összeomlásnak a következményeit mérjük fel és próbáljuk helyreállítani (mentés van, de ugye előbb kellene alá a stabil hardver is). Sajnos ez tovább tart annál, mint amit szeretnénk - természetesen számunkra is rendkívül fontos, hogy úrrá legyünk ezen a problémán, szóval ezerrel dolgozunk rajta, viszont bővebb infóval csak holnap tudunk szolgálni Forrás: a Proharder Facebook-bejegyzése
zsolt160matizos meskobalazs Na akkor ezt jó tudni, nekem nincs arckönyvem. Mobilarena is hozzályuk tartozik, és az sem jön be, és tudom egy a szerverük, egy család! THX!
Ightorn Gyors helyzetjelentés, sajnos semmi igazán lelkesítőt nem tudunk írni: az adatbázisszerveren hardveres hiba lépett fel, ami jelenleg úgy fest, hogy a februárban upgrade-elt processzorhoz köthető ez a hiba magával rántotta a teljes adatbázist, a könyvtárstruktúra is sérült a hardveres rendszert sem tudtuk helyreállítani mostanáig, eleinte jónak tűnt, de aztán a recovery-be is beleborult visszakerült a régi cpu, és most tűnik először stabilnak a gép telepítődik a rendszer, másolódnak az adatok (egy-egy rész másolása is 4-5 óra) ha minden fent van, utána tudjuk csak elkezdeni megnézni, hogy az elvileg meglévő adatok gyakorlatilag is megvannak-e, tényleg minden el tud indulni stb. Sajnos ezen a ponton biztosra kizárni az adatvesztést nem tudjuk (de reméljük, hogy elkerüljük), ahogy azt sem, hogy mikor lesz ebből újra működő lapcsalád. Ma nem túl valószínű. Nagyon sajnáljuk! Update: látjuk a rosszindulatú feltételezéseket, "legyen végetek" jellegű kommenteket, "én otthon fél nap alatt egy Pentium 2-n megoldom" vonalat is. Ezekre nem fogunk reagálni, nem nagyképűségből, hanem mert nincs rá erő és értelme sincs. Cikk az egészről lesz majd, csak tartsunk már ott..." Forrás: Facebook
hepaly Tényleg létezhet, hogy a mentéseik is a production vasan voltak? Nem mondták ki, de minden kommunikációból nekem ez jött le.