KiralyMarta Kerestem egy két ablakos fájl kezelőt mert ezt szoktam meg (Norton kommander, TCUP) Windowson. A TCUP-nak van egy nagyon jó funkciója az átnevezésre. Kijelölöm az átnevezendő fájlokat és beszúrhatok karaktereket részeket, sorszámozhatom, törölhetek cserélhetek, és ha ügyes vagyok sok mindent lehet vele elvégeztetni. Erre találtam a címben említett fájl kezelőt. Egy baj van csak nem érem el vele a hálózati meghatót a NAS-t. A baja a NAS elutasítja. Ok értem nem adom meg a név jelszó párost mert nem kéri. Hogyan tudnék ezen segíteni. Csak képet tudok felrakni . Hogy kéne kitölteni hogy működjön? Köszönöm a segítséget
klt KiralyMarta Biztos, hogy "kiralymarta.localhost"? Gyanús, mert nekem a házi szerveren samba megosztás avahi-val meghirdetve server.local szóösszetétellel címezhető, nem pedig server.localhost a neve. Csak kérdezem, nem tudom, pontosan mi nálad a helyzet?
KiralyMarta klt Nekem qnapom van és a gigolóban ez van amivel minden indításkor 2 könyvtárat felcsatolok. Windows megosztás és alatta Kiszolgáló: kiralymarta.local. kiralymarta a NAS neve utána .local
KiralyMarta klt máris csinálom az új probát és már meg van ez volt a baj napokig olvashattam volna úgyis azolvasok amit akarok és akkor jó is. Így viszont műkődik. Köszönöm.