OFF
klt
Csak arra próbáltam utalni, hogy tudtommal van egy időablak, amikor valaki idéz egy hozzászólást részben vagy egészben és amíg írja a saját mondókáját, addig lehet, hogy az idézett hozzászólás szerzője módosítja azt, így előfordulhat, hogy az idézet és az eredeti hozzászólás már eltér egymástól, mert az eredeti hozzászólás szerkeszthetősége a beküldője által akkor szűnik meg, ha a reá írott válasz beküldésre is kerül.
Mindegy, nem érdekes.
ON
Abban talán egyetért a társaság, ha @zsolt160matizos még nem próbálta, akkor telepített avagy live linux rendszer alól megkísérelhet új partíciós táblát, aztán új partíciót létrehozni a pendrive-on a GParted alkalmazással, hátha...
Én ezt annyival megtoldanám, hogy kellő körültekintés mellett, nehogy valamelyik másik meghajtót keféljem el, megpróbálnék dd-vel felírni egy képfájlt a pendrive-ra, aztán nekimenni az eszköznek a GParteddel.
Nekem a dd-hez ez van elmentve:
A sudo parted -lkimenetében megnézed, hogy mi kerül majd az X helyére.
(VIGYÁZZ! Ha rossz értéket írsz az X helyére, akkor akár egy HDD-t vagy SSD-t is felülírhatsz a képfájllal!)
Az analógia:
sudo dd if=KÉPFÁJL_ÚTVONALA of=/dev/sdX bs=4M; sync
(Persze a „KÉPFÁJL_ÚTVONALA” helyére is te valós értéked kell behelyettesíteni!)
Türelemmel várd ki, amíg végez!