klt Ezt a lista.txt-t így a hajamra kenhetem. Pedig eléggé gyér a fejszőrzetem.
Nem tudom, jól olvastam-e a sorokat, de én az
klt Amikor ez fönt van, tudsz terminált nyitni? (Ctrl-Alt-T)
ötvenentul Sajnos nem.
párbeszédből azt szűröm, le hogy ez a lista.txt nem akkor készült, amikor a Hálózati bejelentkezés ablak nyitva volt. Amennyiben így van, akkor a teljes tartalmával sem biztos, hogy sokra mennél.
(Persze lehet, hogy lemaradtam, és amikor nyitva volt ez az izé, akkor történt Tty-re átjelentkezés és úgy lett kiadva a ps -aux, szóval már csak a kapott és kimentett kimenet teljes tartalmának közzététele hiányzik.)
Annyira látom, ahogy lázasan keresed egy nyitva sem lévő alkalmazás nyomát egy kimenetben, ami esetleg egy nem is létező, tehát fel nem kutatható kártevő irtása kapcsán nyitott témában szerepel és közben a séród egyre újabb formákat ölt! :-D
Persze bizonyítani nem tudom, hogy nem létezik ez a kártevő és ha mégis van és teszi a dolgát, az ciki, de egyelőre én bizonyítékot se látok a hajtandó féreg létezésére.
A víruskergetők nem találták, minden gyalulva lett, semmi nem lett rámásolva a rendszerre.
Lehet, hogy egy hardverhibával vagy egy rosszul meghajtott hálókártyával van dolgunk, ami mindig előidézi ennek a Hálózati bejelentkezés ablaknak a felbukkanását?
Mindig akkor jön, amikor nincs hálózati kapcsolat (megszűnik?) és újraindítás után (amikor van hálózati kapcsolat), akkor nem jelentkezik?
Azt nem is tudom, volt-e már olyan kísérlet, hogy amikor ez a Hálózati bejelentkezés ablak előugrik, akkor a kérdezőnk egy laza mozdulattal a routert indítja újra és nem a rendszert.