agnoxy , aki azt mondja, bnkolni csak egy chromebookon mer.
Mert? A laptop túlmelegszik tőle, vagy mi?
Nekem nincs Chromebookom, de bankolnom muszáj, így éppen azon a gépen intézem, amelyiknél vagyok...
Desktop, laptop, és gyakran csak telefon.
agnoxy volt olyan laptopom, aminek a billentyűzete gyakran beragadt
Ilyet láttam én is, a haverok meg buli volt a hibás. Ja, meg a fanta 🙂
agnoxy ? Azonos árban, egy márkás chromebooknak sokkal szebb képe van, mint egy noname windowszos laptopnak.
Milyen panel van benne? Borítékolom, hogy IPS. A noname windowsos (nevezzük belépő szintű kütyünek), legtöbbje tényleg ócska TN panelt kap. Na, annál nem nehéz szebb képet produkálni!
(Nem leszólva a Chromebookot ezzel! De ha a használt piaconj keresek lapitopit, nekem az 1. számú szempont az IPS kijelző, utána jön a világítós magyar billentyűzet, aztán a többi paraméter).
agnoxy az okos-mérlegelő és nagy látószögű gondolkodás
Az figyelembe veszi, hogy mire kell a cucc. Neked a ventilátormentesség fontos szempont, nekem pedig a teljesítmény egy minimumot meg kell üssön (8-ik gen i5), hogy 2-3 forrásos fullHD közvetítést elbírjon. Egy Chromebook meg azon vérezne el, de nagyon csúnyán. Emiatt nekem a Dell G3 közel tökéletes laptop, más lehet utálná, mert sokat fogyaszt...
A szempontjaink különböznek, így a "tökéletes masina" sem ugyanaz lesz neked, mint másnak.
Azért amit megharcoltál azza a Chromebookkal, az nem semmi, és le a kalappal!
Egyszer valaha lehet, hogy a kezem alá kerül egy ilyen szerkezet, akkor fogok rá emlékezni, hogy itt kell keresnem a megoldást, ha értelmesebb szabad oprendszert akarok rátenni 😃