bizonyára sokan tudjátok már hogy miért nem sikerült a legjobban a hardy heron de aki még nem tudja annak röviden össze foglalnám rengetegett újitott az ubuntu rengeteg ádra szakadt ami igencsak lelasította a fejlesztést emlékezzünk csak vissza az ubuntu mobile editionra meg az ubuntu notebook remixre igencsak lasítják a fejlesztést plusz a féléves kiadást nem olyan könnyü betartani

túl sok felé szakadt az ubuntu és már nem bírja a fejlesztéseket fél év allat

Nem vagyok ven roka az ubuntu kozossegben de amit latok az az, h dinamikusan no... gondolom a kozosseg novekedesevel a fejlesztok szama is, nem ertem az aggodasodat... minel tobb teren jelenik meg annal tobb tag es annal tobb fejleszto (szerintem, javitsatok ki ha tevedek). Kulonben is a Hardy nekem nagyon is bevalt, szerintem meg vagyunk par ezren ezzel...

• [törölve]

Szerintem akik a desktop kiadást csinálják, azok nem szólnak bele, illetve nem ők írják a szerver, illetve az egyéb kiadásokat. Ez ugyanolyan, mint aki a külsőt csinálja az nem nagyon foglalkozik a programozási részével, vagy a csomagkészítéssel (lehetséges mondjuk persze, de az elsődleges feladata valószínű a külső pofozgatása). Rengeteg újjítás nem volt, mert LTS kiadásnak készül, amit sokáig lehet foltozni, így például a vállalatok számára fontos ez a kiadás (ők nem fognak félévente teljes verziót frissíteni, de a többi patchre igényt tartanak). A féléves kiadás a Gnome miatt van, és nem is az Ubuntu-ban jelenik meg előszür, hanem a Foresight Linux-ban (kb. már másnap). Szóval én sem értem. Ami miatt nem lett jó nálam a Hardy, az, hogy lassú, és még egyéb kisebb apró gond. Az Ubuntu nem rossz disztró, de a mostani kiadás nem nekem való, majd talán legközelebb.

karmesterMiért kellene mindent törölni? Inkább kérdezzük meg a téma nyitójától, hogy ugyan miben nem jó a Hardy, mert azt elfelejtette mellékelni :-) Tehát dj domix mi a gondod a Hardyval?

cypressMiért kellene mindent törölni? Mert miről is szól ez a topic?

Arról szól, hogy kinek miért nem tetszik a Hardy, akinek nem tetszik. Szerintem érted. Nekem tetszik, az én gépemen gyors, és minden eszköz működik. Pár napja áttértem a Kubuntura, mivel a KDE szerintem sokkal gyorsabban használható, mint a Gnome és jobban tetszenek az alkalmazások is. Ezenkívül zabálja a memóriát, és mivel nekem 2 Gbyte van legalább örülök, hogy használja valami :-) Ettől függetlenül érdekel a negatív dolgok a Hardyval kapcsolatban, mivelhogy ez van a gépemen.

cypressNálam szintén kubuntu, 11 napos uptime után amikor a firefox állandóan fut, + kopete, konversation, skype, amarok, kmail és a 2 GB memóriából 907 MB-t "zabál". Ez annyira sok?

Persze, ez nagyon sok. Az Ubuntu vagy a win XP ennél jóval kevesebbet fogyaszt kb. feleannyit. Ezeket 512 Mbyte memóriával is lehet használni, míg a Kubuntut nem. Nem beszélve a Xubunturól, amit 256 Mbyte RAM-mal is lehet használni.

cypressAzért ugye azt tudod, hogy ez nem teljesen így van. Én használtam 512 MB memóriával Kubuntut, teljesen korrektül futott. Sőt, 256-al is, azzal már meglehetősen lassú volt

nferencFélreértés ne essék, én ennek örülök, hogy ha már ennyi RAM-ot vettem, legalább használja, és örülök annak a kényelemnek, amit a KDE nyújt, ezenkívül szerintem gyönyürű szép. Nem tudtam, hogy 512 Mbyte-tal is megy, annyival nem próbáltam használni. Mit jelent az, hogy korrektül?

cypressnekem 512 rammal megy 2,4 celeron ha nem valami extrém memória zabáló alkalmazás fut akkor semmi gond nincs gyors + minden (alapból indul:krusader opera akregator kopete amarok superkaramba 2 thememel) egyik dolog hogy nem kell hülyeségeket írni, a másik meg hogy ez a leghülyébb topic mióta látogatom ezt az oldalt :P de azé: hardy-t gnomemal próbáltam ki és iszonyúan szenvedtem semmi nem akart összejönni, mindennel kínylódtam, aztán mellétettem egy kubuntu-desktopot és azóta el se indítottam a gnomeot, jelenleg semmi problémám nincs ennyi

sphottGNOME FOREVER (előre látom, mekkora flame lesz itt ebből :-D)

Üdv! Részemről nem látom okát a törlésnek, ezen a fórumon pro és KONTRA beszélgetünk/vitatkozunk az Ubiról.. Szélsőségesen fogalmazva,:töröljünk minden topicot ahol valakinek valami nem megy, mert az Ubi tökéletes? Nem, és nem az. Amig civilizált mederben társalogtok, addig nem szeretnék belenyúlni (pszt, de a Hardy nálam sem a best_of_Ubuntu) Bi0s

bios007A KDE-t vagy a Gnome-ot preferálod? Nem a memóriafogyasztásra gondolok, hanem minden másra :-)