bizonyára sokan tudjátok már hogy miért nem sikerült a legjobban a hardy heron de aki még nem tudja annak röviden össze foglalnám rengetegett újitott az ubuntu rengeteg ádra szakadt ami igencsak lelasította a fejlesztést emlékezzünk csak vissza az ubuntu mobile editionra meg az ubuntu notebook remixre igencsak lasítják a fejlesztést plusz a féléves kiadást nem olyan könnyü betartani
miért nem lett a legjobb a hardy
És ezt most így, hogy?
túl sok felé szakadt az ubuntu és már nem bírja a fejlesztéseket fél év allat
krakovszkiEzt a topicot szerintem törölni kéne.
Nem vagyok ven roka az ubuntu kozossegben de amit latok az az, h dinamikusan no... gondolom a kozosseg novekedesevel a fejlesztok szama is, nem ertem az aggodasodat... minel tobb teren jelenik meg annal tobb tag es annal tobb fejleszto (szerintem, javitsatok ki ha tevedek). Kulonben is a Hardy nekem nagyon is bevalt, szerintem meg vagyunk par ezren ezzel...
[törölve]
Szerintem akik a desktop kiadást csinálják, azok nem szólnak bele, illetve nem ők írják a szerver, illetve az egyéb kiadásokat. Ez ugyanolyan, mint aki a külsőt csinálja az nem nagyon foglalkozik a programozási részével, vagy a csomagkészítéssel (lehetséges mondjuk persze, de az elsődleges feladata valószínű a külső pofozgatása). Rengeteg újjítás nem volt, mert LTS kiadásnak készül, amit sokáig lehet foltozni, így például a vállalatok számára fontos ez a kiadás (ők nem fognak félévente teljes verziót frissíteni, de a többi patchre igényt tartanak). A féléves kiadás a Gnome miatt van, és nem is az Ubuntu-ban jelenik meg előszür, hanem a Foresight Linux-ban (kb. már másnap). Szóval én sem értem. Ami miatt nem lett jó nálam a Hardy, az, hogy lassú, és még egyéb kisebb apró gond. Az Ubuntu nem rossz disztró, de a mostani kiadás nem nekem való, majd talán legközelebb.
Mi értelme van ennek a topicnak?
nferencMondom, hogy törölni kéne.
Arról szól, hogy kinek miért nem tetszik a Hardy, akinek nem tetszik. Szerintem érted. Nekem tetszik, az én gépemen gyors, és minden eszköz működik. Pár napja áttértem a Kubuntura, mivel a KDE szerintem sokkal gyorsabban használható, mint a Gnome és jobban tetszenek az alkalmazások is. Ezenkívül zabálja a memóriát, és mivel nekem 2 Gbyte van legalább örülök, hogy használja valami :-) Ettől függetlenül érdekel a negatív dolgok a Hardyval kapcsolatban, mivelhogy ez van a gépemen.
Persze, ez nagyon sok. Az Ubuntu vagy a win XP ennél jóval kevesebbet fogyaszt kb. feleannyit. Ezeket 512 Mbyte memóriával is lehet használni, míg a Kubuntut nem. Nem beszélve a Xubunturól, amit 256 Mbyte RAM-mal is lehet használni.
cypressnekem 512 rammal megy 2,4 celeron ha nem valami extrém memória zabáló alkalmazás fut akkor semmi gond nincs gyors + minden (alapból indul:krusader opera akregator kopete amarok superkaramba 2 thememel) egyik dolog hogy nem kell hülyeségeket írni, a másik meg hogy ez a leghülyébb topic mióta látogatom ezt az oldalt :P de azé: hardy-t gnomemal próbáltam ki és iszonyúan szenvedtem semmi nem akart összejönni, mindennel kínylódtam, aztán mellétettem egy kubuntu-desktopot és azóta el se indítottam a gnomeot, jelenleg semmi problémám nincs ennyi
Üdv! Részemről nem látom okát a törlésnek, ezen a fórumon pro és KONTRA beszélgetünk/vitatkozunk az Ubiról.. Szélsőségesen fogalmazva,:töröljünk minden topicot ahol valakinek valami nem megy, mert az Ubi tökéletes? Nem, és nem az. Amig civilizált mederben társalogtok, addig nem szeretnék belenyúlni (pszt, de a Hardy nálam sem a best_of_Ubuntu) Bi0s