Egyszerűen nagyon jó ez a játék. Valahol a Q3 és az enemi territoy között van félúton. Nem is gondoltam, hogy van ilyen játék linux alá. Kérdés: Magyar szerver van, ha igen mikor? Valahonnan hozzá lehet jutni alien illetve human stratégiákhoz?

Jones88modok telepítése,előre beállított üzenetek játék menete alatt,evo átadás és ehhez hasonló parancsok,valamint hivatalos regisztrációt hol és hogyan... Először is használd ezt ha még nem használod: http://trem.tjw.org/backport/ Konzol előhozása ~-vel (Alt Gr + 1), utána: Evo, credit átadás konkrét játékosnak: /share név(részlet) mennyiség Evo, credit ajándékozás, automatikusan eloszlik a csapattársak között: /donate mennyiség Öngyilkosság: /kill Szavazások: /callvote map térképneve /callvote kick név(részlet) stb. Saját statisztika: /mystats Ezekkel is lehet még próbálkozni: !help, !info, !register. Ezen kívül már csak kb. a bindok beállítása fontos, arra keress rá, Google, két példát azért írok: /bind 2 "sell upgrades; sell weapons; buy helmet; buy larmour; buy shotgun; buy rifle;" Ezután ha az armoury-nál lenyomod a 2-es billentyűt és van elég credited, meg persze min. s2 van, akkor automatikusan megveszi a helmetet, a light armourt és a shotgunt. /bind * "itemact gren; say_team grenade!;" A *-gal kézigránátot dob és a csapatcseten jelzi... A /mystats, /share, /donate nem minden szerveren engedélyezett.

AttilaSzeva Attila! Nagyon szépen köszönöm!:) Nagyon nagy segítség ez nekem!:) De még egy kérdés,amit küldtél linket letöltöttem a cuccot,de mit tegyek vele?:) Köszike mégegyszer!:)

Sziasztok! Főtéma módosítva, minden új adatot közzétettem, hamarosan tremu fan siteot isnyitok majd ami csak a közösségért fog élni természesen Hardy-ról... :) Igen nvszekció a szerver hosszú szünet után újraindúlt.... Remélem mindenkinek tetszeni fog az új szerver! Üdv: Moon

Jones88Bemásolod az eredeti indítófájl mellé, adsz rá futtatási jogot és azzal indítod a játékot az eredeti helyett.

Ennyivel később: 7 nap

nagyzoliMagyar szerver van, ha igen mikor? Nem magyar, de az Amsterdam Unlimited egy jó szerver. Valahonnan hozzá lehet jutni alien illetve human stratégiákhoz? Tremulous Strategies & Tactics

moonÜdv! Most olvasom csak, hogy újra van szerver, valamelyik nap meg is nézem! Ha fan site-ban kell segítség szólj bátran!

Ennyivel később: 10 hónap

Császtok hogy lehet saját serverem aki tudja mondja meg előre is köszönöm.

Csaó hogy lehet saját serverem tudja valaki??????Váőlaszoljon aki tudja előre is köszönöm.

Ennyivel később: 13 év