Sziasztok.Tudna valaki segíteni? Pár napja telepítettem újra a 7.10-es verziót,frankó is majdnem minden,de a neten nem enged videót nézni.Se kép se hang.Azt hittem már mindent telepítettem hozzá,de valami bővítmény még mindíg hiányozhat.Lövésem sincs hogy mi. [Mod] a segítség szó egyrészt nem elég címnek, másrészt felesleges, mert majdnem minden topic segítségkérésről szól.
Nem tudok netről videót nézni
Gép adatok? Miért nem a 8.04.1 -et használod? Milyen Videót/hangot nem enged nézni? Ha youtube akkor Flashplugin kell--> http://ubuntu.hu/konyvlap/leggyakrabban-keresett-megoldasok
simaHát igen, a frissítéssel nekem is elkúrta az egészet, viszont ha telepítő CD-vel nyomulsz azzal már csak jó lesz. Ha csak 256-os a géped ajánlok egy másik disztribúciót a neve Fluxbuntu. A régebbi vasakba életet lehet! Szerintem próbáld ki ;). Fluxbuntunak "csak" 7.10-es verziója van. Tehát Töltsd le!
simamozilla-mplayer plugint felraktad? (persze ehhez az mplayer-t is telepíteni kell)
kopibagolyazt is feltettem még sincs semmi
Szedd le az alternatív Flash Player bővítményeket (első parancs a hozzászólásban), és csak a
flashplugin-nonfree
csomagot telepítsd fel (vagy esetleg a 10-es béta verziót, de azt manuálisan kell).simaNálam pont fordított a helyzet... kép van, de hang nincs... semminek nincs hangja ami ilyen netes playerekből jön... se jútúb, se videa, se semmi. De ez is így egyik napról a másikra mászott el. Valakinek ötlet? Találkoztatok már iennel? 32 bites 8.04.1 ---szerk--- Oké, megoldódott, csak a szememtől nemláttam :) Másik topikban írták: sudo aptitude install libflashsupport Szütymög egy picit, restart, aztán már oké is.