decoatiHa már ilyen szépen leírtad, akkor olsztályozzuk 1-5 között, egyenesarányban a te sorrendeddel...
1. Semmire nem jó, nem ért hozzá, csak az előre beállított dolgokat tudja használni, és nem is érdekli a további alakítás, vagy szakemberért nyúl.
2. Ezek már érnek valamit, de ennek is két faja van, az egyiknek hiába mondod mi van, nem érti meg, és idővel lesűlyed 1-es szintre, vagy xp-re vált. A másik, aki kissé értelmes, (vagy nagyon) de először van ubuntu-ja(esetleg linux-a) na annak ha mindent elmagyarázol, akkor továbblép a 3.szintre.
3. Ezek a "Poweruser" ahogy mondtad, na azok már ha nem tudnak valamit, előbb megpróbálnak választ keresni, és ha nem talál, akkor irc-n legalább okosat kérdez, amire lehet jó választ adni
4. Na ez az az "állatfaj" aki nagyon vágja a témát. Ide eljutni sok tapasztalat, és tanulás kell. Ennek a rétegnek kell a szárnyai alá vennie az előző 2-3 réteget. Ők mondják, hogy mi a pálya meg ilyenek. Rengeteg tapasztalatukra, ha még sokat rátanulnak, akkor eljuthatnak az 5-ös szintre...
5. Na asszem ezt a réteget nem kell részletezni, ez a réteg, igencsak ott van a szeren, szinte mindent tudnak, amit csak lehet. Miattuk ilyen szép a rendszer Köszönjük meg nekik ;)
Én jómagamat, a 3. szintre sorolom, bár azért van 1-2 kérdésem, amivel visszaminősítem magam 2-es szintre, de akkor azért gyorsan helyreraknak...
Remélem nem tévedtem sokat. Javítson ki aki jobban tudja, 4-5 szint... ;)