Mazsy [törölve]nah jó lett ez az utolsó és az előző parancsot is elfogadta kameaképet viszont nem tok csalni camorama-val hiányzik a /dev/video0 azt mondja, hogy conectoljam a kamot nem lehet, hogy az USB driveremmel van valami gond?
decoati Mazsyrendszer -> beállítások -> Multimédiarendszer választó -> videó -> alapért. bemenet/bővítmény/eszköz, teszt.
[törölve] MazsyAz előzőek után add még ki a következőeket is: modprobe ehci-hcd ohci-hcd uhci-hcd modprobe snd-usb-audio
Mazsy decoatisajnos csak a csíkok jelennek meg, cam kép nem. nem tudom mi lehet a baj, de ha lenne még 5leted megköszönném. Az eddigi segítséged is nagyon köszönöm.
Mazsy [törölve]a másidik működött de az első sajna nem FATAL: Error inserting ehci_hcd (/lib/modules/2.6.24-19-generic/kernel/drivers/usb/host/ehci-hcd.ko): Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg) ezt a hibaüzit kaptam
[törölve] Mazsyakkor én itt és most kifogytam az ötletekből. :( Bocsi. Majd még utánanézek, de egyenlőre nincs sok ötletem.
Mazsy [törölve]köszönöm ezt a rengeteg segítséget, talán én is tudok keresgélni még valahol. ha esetleg találnál valamit küld el az e-mail címemre. jajjde@gmail.com Köszönettel: Malomhelyi Zsolt
current88 Mazsycsak tipp, nehogy spam legyel a levélládádban, a @ helyett [kukac], a . helyett [dat]. Vagy valami ilyesmi. csak jót akartam, nem kötekedni.