Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán

Itt megtalálhatja a rendszerrel, illetve a nyílt forráskódú alkalmazásokkal kapcsolatos információkat, érdekességeket. Csatlakozzon a beszélgetésekhez, blogoljon, segítse Ön is a közösséget. Jó fórumozást kívánunk!
Blogok

Egyre szebb az Intrepid Ibex

Ahogy halad az új Ubuntu kiadás fejlesztése, úgy szépül a felhasználói felület. Az elején elég sok kritika érte a sötétebb témát, és bizony az új háttérkép is megkapta a magáét (nem is teljesen alaptalanul). Ma azonban ismét frissültek a csomagok Kenneth Wimmer személyes tárolójában. Változott a sötétebbik téma: a neve NewHuman-ról Dark Room-ra módosult, és bár a változás nem túl látványos, de hatásos. Az egész sokkal érettebb, kellemesebb lett, öröm ránézni. Lecserélődött a háttérkép is: az új szerintem sokkal szebb, mint az előző, sőt, nekem a kócsagosnál is jobban tetszik. Egyre érettebb lesz ez a kiadás, már nagyon várom, hogy megjelenjen, és élesben is használhassam...

Hozzászólások (64)

A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél

Ahogy halad az új Ubuntu kiadás fejlesztése, úgy szépül a felhasználói felület. Az elején elég sok kritika érte a sötétebb témát, és bizony az új háttérkép is megkapta a magáét (nem is teljesen alaptalanul). Ma azonban ismét frissültek a csomagok Kenneth Wimmer személyes tárolójában. Változott a sötétebbik téma: a neve NewHuman-ról Dark Room-ra módosult, és bár a változás nem túl látványos, de hatásos. Az egész sokkal érettebb, kellemesebb lett, öröm ránézni. Lecserélődött a háttérkép is: az új szerintem sokkal szebb, mint az előző, sőt, nekem a kócsagosnál is jobban tetszik. Egyre érettebb lesz ez a kiadás, már nagyon várom, hogy megjelenjen, és élesben is használhassam...

Egy háttérkép mennyit tud dobni a témán! Már nagyon várom az új ubuntut!

torosTulajdonképpen semmi, de ránéztem az új háttérre és rögtön eszembe jutott, lehet hogy azért mert sokat hallottam a nevét mostanság a suliban :)

toros8.10-ez használok már és fel vannak véve a közösségi témák tárolója, és ha frissítés érkezik akkor ez az új háttér is benne lesz?

feree811Az az amikor a doki kérdi hogy mit vesz ki a foltból a beteg? :D

mogyiIgen, ugyanabból a tárolóból érkezik, ahol a közösségi témák vannak. Szerintem hamarosan a hivatalos tárolókba is át fog kerülni - esetleg lehet, hogy addig még frissül megint.

Nekem az Altamira-barlang jutott eszembe, pont mint egy őskori sziklafestmény.

alulra dockot kéne rakniuk alapból, a felső panelt meg auto hide olni és jó lenne :) egyébként ez mekkora felbontású asztal? olyan picinek tűnik.

inigo800x600 - így jobban át lehet látni a képernyőképet a drupalos felugró ablakban, és a virtuális gép ablaka is könnyebben kezelhető.

Ehh. Nekem nagyon nehezen jött le, hogy ez egy kecske, valószínüleg mert összeér a szarva. Nekem is valami barlangrajz jutott eszembe róla.