Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán
Olcsó Dell noti Ubuntuval - áruházban
Hozzászólások (28)
A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél
vajon miért nem hardy van rajta?
Vajon egy egyszerű csupasz ubuntut szállítanak, vagy esetleg felvan tuningolva? Hogyha a saját módosításu ubuntut adnak akkor az miben tér el az alaptól???
nekem az előre telepített linuxokkal annyi a tapasztalatom, hogy odavágják a gépre az alap telepítést... tehát amit felismer felismer amit nem nem... :) ilyenkor én azt várnám hogy ha már azzal adják, akkor be van lőve és minden megy. de nem. gyakorlatilag ilyenkor azt a 10 percet spórolják meg neked amíg felmegy az alap Ubi :) és abból is a 7.10-est :D na mindegy. aki megveszi és nem akar linuxot idegbajt kap miért nincs wifi :D aki meg linuxos mint pl én az meg felteszi magának amit akar, pláne hogy régi verzió lenne rajt :) de ha pozitívan akarom nézni, akkor legalább Ubi van rajt. mindegyiken Uhu szokott lenni :)
sztem azért nem hardy-t raktak rá, mert mikor meghozták, lehet hogy még csak épp tervben volt a 8.04. Vagyis szerintem, ez majd egy éves gép amit senki nem vett meg, mert ubuntu van rajta, aztán lehozták fehérvárra, hogy itt majd jól meghirdetik, oszt csak elmegy már.... Viszont ha most kéne gépet vennem, valószínűleg ilyesmi kéne, egy core2-essel.
Ezt az újságot pont a budin olvastam. :)
garferiKöszönjük, hogy megosztottad! :D
zsolnaigabeszSzívesen, máskor is! xD
fuloprHa a gyártó teszi rá, akkor arra be van lőve többnyire, ha a bolt, akkor gány szokott lenni. Ha jól emlékszem, akkor olvastam itt az oldalon pár hónappal ezelőtt, hogy a dellnek is lesz néhány olyan gépe, amit linux-szal - Ubuntuval - fog árusítani. Ha ez is egy ilyen gép, akkor abban mindennek működnie kéne. Egyébként ha bemész az euronixba, és megkéred őket, hogy kapcsolják be a gépet, mert meg szeretnéd nézni, hogy minden megfelelően működik-e, akkor sztem megteszik. Tényleg eléggé segítőkészek a srácok, szeretek náluk vásárolni - pedig ez nem mondható el rólam Stage
stagehát egy ilyen próbálkozás csak akkor lehet életképes szerintem ha a felhasználó korszerű működőképes Linux OS-t kap, ami jobban kiszolgálja mint egy MS OS... akkor nem fog váltani. és a poén az hogy ki is szolgálná, csak így ahhoz dolgoznia, tanulnia kéne... és ebben az esetben jobban jár ha egyből frissebbre is cseréli :)
machotomfentebb írtam is, hogy tapasztalataim szerint ezek tök alap telepítések, és általában egy próba után mennek is a lecsóba és jön megint a sokszor használt ixpé lemez... még ha én venném meg is leszedném és menne fel a Ibex vagy ha sürgős az Hardy... :) szóval ez tényleg falra hányt borsónak tűnik...