berciXcore warpAz nem a végleges, meg legutóbbi emlékeim szerint valójában nem is a 10-es valamelyik előzetese, hanem egy 9-es verzió (10.0.1.218+10.0.0.525ubuntu1~hardy1+really9.0.124.0ubuntu2
warp berciXcoreNyert ! ;-) A telepítéshez valószínűleg praktikus a régi csomag eltávolítása és csak utána az új feltétele _______ warp
warp MeouwnHát lehet... ;-) Válaszd a letöltésnél a .deb kiterjesztést és utána az installra kattintva bejön a szokásos GDebi ablak... _______ warp
berciXcore warpVagy a legördülőben az APT lehetőséget, és az szerintem menni fog, ha van ubufox. (Ebben nem tudok tutit mondani, mert most Fedora van a gépemen. :P)
stage Hm... nekem mint ha ugyanazt pakolta volna vissza... synapticcal teljes eltávolítás flashplugin-nonfree-re, majd dpkg -i install_flash_player_10_linux.deb... about:pligins-nál shockwave Flash 9.0 rc124 Vagy jól van ez így?
berciXcore stageFirefoxot újraindítottad utána? Libflashsupport? Firefox nem indította el automatikusan a GDebit?
MiZY stageDetto ugyanez van tesomnak is, es mindent ugyanugy csinalt, mint en. Libflashsupportot is leszedettem vele. Otlet? szerk: Mostmar mukodik. Kiderult, hogy valamilyen oknal fogva serult a telepites. A kerdes most mar az, hogy miert? :)
stage berciXcorePersze, de a gépet nem indítottam újra :-) Flex-nek van valami linuxos alternatívája?
CruelAngel berciXcoreIgazából azt nem értem, hogy akkor Canonical honnét is szedi és teszi az adobe flasht a 64 bites tárolókba. Vagy ugyanez van benne, csak mellé egy "force architecture" kapcsoló? XD
berciXcore CruelAngelMiután nem tud belenyúlni a kódba, lévén az nem nyílt, így valószínűleg trükköznek valamit, igen.
garferi Frissítettem a Adobe Flash Player 10 telepítő script az egyszerűség kedvéért blogom, szóval a végleges 10-es verziót fel lehet vele tenni könnyedén. Megoldja az inkompatibilitási gondokat is a PulseAudio-val. Üdv!
warp http://www.ubuntugeek.com/how-to-install-adobe-flash-player-10-in-ubuntu-804-hardy-heron.html _______ warp