onsager torosKöszi, mindenképp érdekel az is. Tudnám azt is mire használni, ettől függetlenül nem tudok róla bebootolni:)
Osfan helló. most frissítettem, és igen sok problémám megoldódott, viszont ami nem tetszik, az az, hogy a panelok hátterét eltávolították, ami szerintem komolyságot sugallt, így meg most szar. valaki odaadhatná a régi hátteret, mert a gépről el is tűnt!
aftermodern charliecsak annyi hogy nem kell újraindítania ha be akar lépni. ha én be akarnék törni, és őrizetlen ubuntuval találkoznék, újraindítanám és root jogot adnék magamnak init=/bin/bash
mogyi szotaBootolok beta live cdről azt feltöltöm vhová. Szerk: Made in live cd :) http://kepfeltoltes.hu/view/081027/warty-final-ubuntu_www.kepfeltoltes.hu_.png
bozsokiandras bozsokiandrasMa frissítettem. Eddig úgy néz ki működik minden. Sőt most már a wifi ledje is világít. Szerk: Úgy néz ki mégsem tökéletes, a képernyőfedél lehajtásakor nem kapcsol le a monitor.
mogyi anzoLehet hogy félreértetted én 8-10 darabra (körülbelül) gondoltam, azt hogy hány mega nem tudom már :)
manfreed charlieezzel is tisztában vagyok, de mint azt írtam, a feltöltési sebesség korlátozva van (ismét csűnya szokásom, hogy azt leveszem 1 kb/s-re) Közben egyébként megoldódni látszik a probléma, most már egész gyorsan dolgozik a net, Viszont a WoW-om még mindig szörnyen lassú :) A KDE4 meg még nem érett meg ahhoz hogy átlagfelhasználó desktopja legyen :(
csupka91 kisördögMegoldottam a problémát :D, habár egy 10%-al lassabb de tudjuk futtatni :) Windows alatt bedobod az ubuntut, és windowson belül installálod az ubuntut, tehát a c vagy d vagy akármelyik meghajtón lesz egy ubuntu file, újraindítod a gépet és rámész arra hogy ubuntut bootoljon, és rámész a második boot lehetőségnél, ami arra jó hogy VESA drivert használ