Hófehér jani1701Az alábbi beírást is megnézve van de kiwi 8.04 alatt zárt meghajtóval ezek az értékek 3050 környékén vannak. Ezek szerint az alap driver elég keveset tud és jobb lenne a zárt meghajtós driver. Azt hogy lehet telepítenni ha nem ajánlja fel.
jani1701 HófehérAz Ati oldalán fenn vannak a driverek. Ezek ha jól tudom parancsfájlok amiket az sh paranccsal tudsz indítani. pl. sh atidrivervagyok2.1 és akkor fut...
szota charliede a glxgears sokkal látványosabb, egyértelmübb első blikkre is másrészt nem kell szegény egyszeri usernek a sorok közt keresgélni. Amúgy miért baj, ha több út vezet ua. a célhoz?
Hófehér szotaAvval nincs baj hogy több mód is van ki is próbáltam mind2öt de a zárt meghajtó jobb lenne fel lehet azt rakni valahogy.
charlie szotaA kerekek forgásának és a hardveres 3d-nek az egyre erősödő processzorokkal nem sok közük lesz egymásnak. Egy quodcore sokgigahertzes CPU már maga megpörgeti a kockákat.
zlt charlieEz egy korlátozott jogkörrel bíró felhasználó lesz. Ha valaki rosszakaród odafér a gépedhez, akkor nem ezzel fog szenvedni, hanem bedug egy live cd-t vagy kikapja a vinyót.
toros zaivaldiEhhez viszont át kell neki adnod a gépet a guest sessionnel, majd őrizetlenül kell hagynod - az ellen pedig nem véd. Azonban még mindig sokkal biztonságosabb, mintha eleve a saját usereddel hagytad volna ott az unokaöcséddel a géped ellenőrizetlenül. Egyébként pedig alapelv, hogy ha fizikailag hozzá lehet férni a géphez, akkor az nem biztonságos.
Hófehér HófehérEz nem jött össze : Error: ./default_policy.sh does not support version default:v2:i686:lib::none:2.6.27-7-generic; make sure that the version is being correctly set by --iscurrentdistro Removing temporary directory: fglrx-install.vZ8509 ez mit jelent.
Hófehér jani1701Valahogy sikerült a leírás 1 részét megcsináltam de utána nem ment a további lépések de közben felajánlotta a zárt meghajtót abból viszont sikerült igaz hogy a 8.04 elérte a 3000 ret de ez is eléri a 2200 at ez már jobb mint a 200 vagy még az se. Köszi a segítséget.
jani1701 charlieA nem is túl távoli jövőbeli játékoknál már megint újból előveszik azt hogy C-ben írják a játékokat és a csak a proci fog számítani, nem pedig a vga... De ahhoz is kellenek majd a kerekek hogy jól forogjanak, akkor van Kraft :P :D
charlie jani1701nekem és több ismerősömnek is ati van, és teljesen jól megy, mindenféle hegesztés nélkül. igaz, mindenkinek laptopja van, így a 3d nem szempont. mellesleg ati alatt mire gondolta? vga-ra, csipszetre, igp-re?
Rulez jani1701Nekem pl sem az előző, sem a mostani Ati kártyámmal nincs problémám. http://uiq.uw.hu/glxinfo.jpeg
jani1701 charlieNekem sok ismerősömnek Ati kártyája van. Asztali gépekről van szó, na ott az Ati nem valami jó sztem. Lehet ezek az újak már jók, de az x800-as meg 9550 meg ilyenek valahogy nem nagyon akartak menni, mindig szenvedés volt velük, de sokszor még Windowson is...