[törölve]Sok hozzászólás volt, én meg csak most vagyok megint a gépnél...
Annak örülök, hogy azért a hozzászólók java lát fantáziát a boltok bevonásában, pl. ez a matrica ötlet felkapott lett. És a klubokat se látjátok rossz ötletnek...Talán most kellene mindenkinek a saját baráti körében megkérdeznie, ki lenne az, és hol, akit érdekelne...Talán, ha lenne elég érdeklődő, még össze is jöhet. Én Debreceni vagyok, ha épp itt szeretne valaki egy klubot összehozni, én segítenék, amiben tudok... Mégha csak egy kis baráti társaság verődne is össze, én már annak is örülnék. Az se baj, ha egyenlőre csak üzenetváltásban szerveződne. Később lehet kis összejövetelekben is gondolkodni. És ha a kis csapat elég erős, és megmarad, akkor akár helyi klubbá is szerveződhetünk. Én részemről egy esélyt adnék neki...És ki tudja..Talán a klub a matricás ötletet is megvalósítja idővel...:) Viszont én Linux klubra gondoltam. Ha nagy arányban van benne az Ubi, az nem baj. (Amúgy is szeretem az Ubi-s szendvicset:D) De így nem lesz az, hogy kisajátítjuk az Ubuntu nevet, sok probléma elkerülhető, és nem csak az Ubi-sok a linuxosok, miért ne jöhetne más disztrós ember is? Még több tapasztalat, amit meg lehet osztani. Így a végére, kimondva: Ha valaki akar Debrecenben ilyen klubot, és komolyan gondolja (mondom, eleinte csak baráti társaság szinten, bár ha valaki tud helyet, ne utsítsuk el:D), akkor én itt vagyok tagnak. És ha szól, adok elérhetőséget is. És remélem, más helyeken is lesz ember, aki jelzi, hogy ő pedig ott helyi szinten csatlakozna a kezdeményezéshez.
Csupán annyit még, hogy ha ez az ötlet komolyan érdekel másokat is, akkor kaphatna külön topikot is. Mert ez már nem a rossz boltokról fog szólni, ez már egy másik történet lesz. ;)