szotaMegsúgom neked... nekem legalább 3 éve van hotmail-es fiókom, na akkor még nem használtam Linux-ot, akkor még csak szemezgettem vele. Van több e-mail címem is, de a hotmail az egyetlen olyan, aminél biztos, hogy azonnal kapok értesítést, ha levelem jön, illetve minden ismerősöm msn-t használ, így én is (van Yahoo-m is, de ritkán élek vele), és ha már mindig fut egy messenger kliens, ami értesít új levelekről és az msn-es fiókom hotmail-es, amióta egyáltalán létezik, akkor mért ne használnám ezt? Mért váltsak másikra, ha nagyon rég óta ezt használom napi szinten és össze se tudom számolni, hány helyről kapok ide e-maileket. És nem mind ismerős, ide érkeznek például Sun hírlevelek, ide küldenek olyan weboldalak, ahol regisztrálva vagyok, egyéb hírlevelek is ide jönnek, van olyan, aminél nem is netes felületen adtam meg a címet, például az iskolám különböző részei is ide küldenek e-mailt... ezt használom a levelezéseim 99,99%-ára. Váltani borzasztóan nehéz lenne, ha nem lehetetlen anélkül, hogy ne esne ki pár levél. Átirányíthatnám, igen, de ezt szoktam meg, ezt használom. Megszoktam már, hogy amikor az msn kliens jelzi, hogy levelem jött, csak kattintok és már olvasom is. Ennyi a magyarázat.