nyulcipo hukillerMegnéztem ezt a csomagot a synapticban és fel van telepítve. Találtam belőle újabb változatot, de nem tudom lehet-e belőle baj, ha azt feltelepítem, pl más programok nem fognak rendesen futni?
hukiller nyulcipoElméletileg nem lesz gond, rendszer is működik tökéletesen. Én most felraktam és ugye a futó telepítést megszakítottam a sudo apt-get install-f paranccsal utána lefuttattam a telepítőt (x64-es) nekem problémát nem okozott működik a legújabb verziójú gnome-commander.
hukiller Amint lesz időm egybeszedek sok fájlkezelőt jellemzőkkel forrással tux commander, mc, tcup, tc, krusader. stb.
[törölve] lhgergoA Windows egyik legnagyobb hátránya, hogy nincs olyan fájlkezelője, mint a Konqueror. :)
lazlow PhazeCIkonnézetben is éppen olyan lassú a Nautilus.Pl:Egy ikontéma megnyitásánál.Sőt még a fantasztikus WinXP is.Egyébként engem rohadtul fel tud b.szni:-)
hukiller zaultschyegy total commander se úgy készült el az első verziók 7.0 béta is tiszta búgós volt sőt még a 7.04 is egér alatti fájl képes volt törölni kijelölés nélkül. Javították a 7.04a-ba
T_chris hukillerInkább használd a Total Commander Ultima Prime változatot, kezeli a linux meghajtókat, ramból futó KMplayer, aimp, beépített cd-író, és egyéb okosságok...
Hófehér Én 1 olyan commandert keresek amiben linux alatt is jól működik a összehasonlitás mind fájl mind könyvtárra vonatkozóan. A TC ben ezek jól működtek win alatt.
tzalay asmodeanA GC tökéletesen tudja a tömeges átnevezést, pont úgy, mint a TC, nekem az 1.2.6 van fent, ott a Fájl --> haladó átnevezés névre hallgat (ctrl-M)
tzalay asmodeanA GC tökéletesen tudja a tömeges átnevezést, pont úgy, mint a TC, nekem az 1.2.6 van fent, ott a Fájl --> haladó átnevezés névre hallgat (ctrl-M)
aiszisz petrits_szilvio+1 krusader én eloszor gnome-commanderrel probálkoztam-ha már egyszer gnome fut a gépen- de a szpészes dolog hamar elvette a kedvem...
panzerfuhrer nekem pont egy ilyen dolog hiányzik. a windows rendszerből csak ezt sírom vissza, vannak próbálkozások linux alá is, de nem az igaziak valahogy.