Képek (Gobormano talan megbocsat) Pont igy nez ki nalam is:
Openoffice:
http://kepfeltoltes.hu/081128/open_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy AMD64-en kiwi32-es rendszert hasznaltam. Letoltottem a 64-es ubuntu CD-t es attelepitettem az AMD64-emet ubuntu 64-el formazva a gyokeret es importalva a korabbi felhasznaloi fiokokat. (Termeszetesen NET-rol leszedtem minden frissitest, es telepitettem is, ami azota megjelent) Ezek utan az Openoffice menuje olyan modon latszik, hogy minden menupont egy "-" minusz karakterrel jelenik meg. (Mintha a helyes szoveg egy ezredmasodpercre felvillanna elotte) Lenyegeben hasznalhatatlan.
Gondoltam serult az Office-m ezert toroltem a profilombol az Office beallito mappajat, es frissitettem OOo3-ra de a hiba ott is ugyan az maradt. Azaz az Office menuje csupa minusz-hoz hasonlo karaktereket mutat. A sors fintora, hogy tavolrol XDMCP-vel belepve az Office menuje gyonyoruen olvashato. Melyik csomag lehet serult a rendszeremen? Mit kellene ujratelepitenem ahhoz, hogy a problema megoldodjon. LINUXGURUK IRJATOK! Azota felvettem a Kiwi taroloit es a medibuntu-t is, de onnan se jott megfelelo frissites.