berciXcore [törölve]Szerintem meg elfér itt. Mert nem problémamegoldást kért, hanem problémamegoldást és saját ötleteket vázolt fel. A blog nem csak arról szól, hogy belinkelgetjük a külső híreket. ;)
kopibagoly itt is volt valami hasonló hiba: http://ubuntu.hu/forum/telepitesi-frissitesi-kerdesek/amd64-openoffice-menu-nem-latszik a compiz kikapcsolása itt megoldotta a problémát, ez rajtatok lehet nem segít
Surmi kopibagolynekem végülis nagyon mindegy, alig használok OOo-t, csak ha nagyon nincs más, általában gedit vagy inditok egy vb-s XP-t 2002-es office-al. :) De azzért jó tudni, hogy mi a baja :)
nagy.zsolt szotamivel nem kértem segítséget, és a probléma megoldása lényegében le lett írva (világosabb téma használata...) azt hiszem egyértelmű, hogy blog téma
Freyr Ezzel én is találkoztam... úgy oldottam meg, hogy újratelepítettem az OpenOffice-t, így az nem használja a GTK témát (nem tudom miért). Minden normálisan megjelenik rajta. És témaváltás után is úgy marad.
nagy.zsolt Freyropenoffice.org-gtk a csomag neve, ami így törlődik (pontosabban nem települ újra). Ennek a törlésével is megoldható a probléma