kopibagoly Nem az a lényeg, hány évesek vagyunk, hanem mennyinek érezzük magunkat. Én az első vizsgaidőszakomban lélekben vagy 40 évet öregedtem.
zsolnaigabesz kopibagolyHa most ~22 vagy, és 40 évet öregedtél akkor már túl vagy a 60-on! :D Részvétem! :D (Jó, ez hülye vicc volt! Remélem nincs harag! :))
kopibagoly zsolnaigabeszRégebben egyik lakótársam ezzel viccelődött: -miért jó a BME-seknek? -mert Karácsonyig már csak egyet kell aludni Amúgy kb. tényleg ez a helyzet, előző két hétben naponta kb 3 órát aludtam (vagy ennyit sem) a házik/zh-k miatt. Az ismerőseim többsége is így tolja az egyetemet. A 8-ad éves kollégákhoz képest még fiatal vagyok. 17 éves korom óta érzem, hogy öregszem. Amúgy a sejtésed egész jó (23).
PhazeC De jó ez! Valahogy legtöbbünket legalább olyan véééénnek érzem, mint magamat (28, gyerekméret), aztán rögtön a poll elején kialakul egy gyűrött haranggörbe - lejjebb. Hát ez van, nem épp a partihelóták terepe ez se... :D
PhazeC PhazeCHáhááá, a mostani állásban épp az optimális korúak állnak legkijjebb... No persze szélesebb is a sáv :) (de legalább egyre kisebbet tévedek:)
zsolnaigabesz dalgrunNem mondod? :D Akkor majd írok neked egy emailt szülinapodon, ill. szülinapunkon! :) OFF: Most kiderül, hogy kb. ki hány éves és elgondolkodunk azon, hogy sziával vagy csókolommal köszönjünk neki ezentúl! :D (Remélem senki nem haragszik meg ezért a mondatért!)
zsolnaigabesz kopibagolyHát ez a napi 2-3 óra nem sok! :( Szinte semmi! Ha van egy kis szabadidőd próbálj meg pihenni!!! Nekem is nagyon gyorsan elszaladt az idő... múltkor még 18 voltam... most meg? Már 20! ehh...
zsolnaigabesz RollElőször el...(rontot)...tam, mert január 17-ére értettem, és beírtam ide hogy "Antal?"! :D Aztán utána esett le, hogy július 15... :P
kopibagoly zsolnaigabeszEgyik ismerősöm amióta mechanika modulon van, azóta alszik naponta 4-3 órákat. Elég sok házijuk van. Neki már az is kikapcsolódás, hogy kajálás közben a gépén (filmnézés helyett) végeselem háziját futtatja.Ő megállapította, hogy többet ülünk gép előtt, mint az a infomatikusok. Nekem leginkább az előző két hét volt sűrű. Egyébként meg rendesen szoktam aludni.