bundi noodlayVagy ha mégis, akk jól titkolja, vagy csodabogár a Jövőkutatás tanszékről :) Vagy a matektanszéken :)
warp CalderaEz ugye attól is függ, hogy aki Ubuntut kezdett használni vajon Windowson korcsult-e el? :-) _______ warp
[törölve] dorcssaBoldog szülinapot így utólag! Egyébként ne sírj a korodat tekintve, nekem csak csókolom-ot köszönhetsz! :D
mjanee Én 20 leszek, január 6. De ahogy elnézem 19-21 és 31 - 40 a leginkább előforduló életkor, de a kettő közötti se marad le nagyon. =)
frO Én 24 leszek.... egyszer... addig is most a 17-et húzom, és 1 éve (beryl óta) ubuntuzok :DÉs igen a középiskolákban káromkodásnak számít az hogy Ubuntu :X
decoati PhazeCAzért érdekes lenne az a 31-40 korosztály 3 felé osztva. Sok az a 26%, és sehogy sem jön ki egyenletesen csökkenőre. Valahol lehet benne egy placc, annak meg egy sarka. Vajon mivel lehet ez összefüggésben?
Roll akos.molnarAkkor neked is Boldog Születésnapot, és ha már itt vagyok akkor mindenkinek kívánok Boldog Szamárcsont!! ha addig nem találkoznánk :D
Nyutkány hát szoval izé. ez a 31-40 nagyon diszkrét, de azért kiegészitem, hogy közelebb az elejéhez :) szoval kb 33+fél. boldog karácsonyt mindenkinek :)