beviTovábbra sem sikerült a problémám megoldása, sajnos útmutatást sem kaptam, pedig nem azt kértem hogy adják elém a kész amv-t, csak szerettem volna ha a linken ismertetett módszerek közül magyarul, elmagyaráznak nekem egyet! Sebaj nem csüggedtem, próbálkoztam.
A grafikus felületen nincs program ami megoldaná a problémám, a wine használhatatlan (nem is fut a program, és azonkívül a szövegeket megsem jeleníti, bár ez Amaroknál is megfigyelhető)
Ez a megoldás ígérkezik a legígéretesebbnek:
Angol:
This is what is resulting, I fond it on a spanish forum.
Create a text file and copy inside:
amv-ffmpeg-linux-i386-20071030 -i orignal_file.mpg -f amv -s 160×128 -r 16 -qscale 2 -mbd 2 -g 1 -ac 1 -ar 22050 destiny_file.amv
Make it executable and save it where you have the videos to convert. Then, on terminal write:
sudo ./amv-ffmpeg-linux-i386-20071030 -i orignal_file.mpg -f amv -s 160×128 -r 16 -qscale 2 -mbd 2 -g 1 -ac 1 -ar 22050 destiny_file.amv
and that should be all. I'm trying to find a bigger resolution since its only like half of my mp4's screen.
Fordítás:
Nyiss egy új szövegfájt, másold bele a megfelelő részt. Tedd FUTTATHATÓVÁ, és mentsd el oda ahol az a videó van. Majd futtasd le terminálon a megfelelő parancsot. Így a mappa összes videója amv lesz. Az még a kisebb baj volna ha tényleg csak a kijelzőm felét foglalná a film.
Kérdés, hagyon tehetem futtathatóvá a fájlt (remélem egyszerű, nem kell profi szinten programozni)
Üdv, köszönöm ha vki postol az érdekemben.