Hali mindenkinek, kezdő Ubuntu felhasználó vagyok.
Mult héten telepítettem fel a 8.10-est, eddig nagyon sokat segített ez az oldal a nagyon jó leírásaival, ám most jött el az a pont, ahol elakadtam, és ezért segítséget szeretnék kérni.
Első: Mit kell telepítenem konkrétan ahhoz, hogy a youtube oldalát megnyissa nekem a böngészőm, mer sajnos az nem megy neki, ugyan így a megaupload, valamint a rapid sem. egyszerűen nem töltenek be ezen oldalak.
Második problémám:
MKV formátum lejátszása. A vlc csak akadva játsza le(biztos kodek, de nem találtam meg a megfelelőt) a totem lejátsza, de az ass kiterjesztésű feliratot nem ismeri fel. az mplayer, nincs hang+ meg meghal fatal error én meg mehetek a levesbe. konkrétan ezt írja ki: Fatal error!
MPlayer interrupted by signal 11 in module: filter_video (ok majd a következő)
- MPlayer crashed by bad usage of CPU/FPU/RAM.
Recompile MPlayer with --enable-debug and make a 'gdb'backtrace and disassembly.
Details in DOCS/HTML/en/bugreports_what.html#bugreports_crash.
Harmadik problémám:
megoldható e, hogy a gyári játékom(fable) ubuntu alatt is induljon?
wine program lent van de a telepítésnél a szériaszámot beírom, és valamilyen dll fájlt ott nem talál ami hitelesítené a serial numbert, pedig mint írtam a játék eredeti, leht hogy nem jól kezelem a Wine progit?
A válaszokat előre is köszönöm, de mivel kezdő vagyok, így egyszerűen megfogalmazott segítségeket szeretnék.