par napja eltavolitottam a wine-t es ezenkivul meg par szamomra nem fontos alkalmazast. amikor ezek utan elinditottam a firefox-ot meglepetesemre minden beallitasom torlodott. a letoltott kiegeszitok a firefox-hoz olyanok, mintha minden egyes inditas utan ujra letoltene oket, vagyis elvesztik a beallitasi informaciot es megjelenik a kiegeszito honlapja. a download statusbar nem hajlando letolteni semmit, ill letolti, de mikor meg akarom nyitni nem reagal ra, csak eltunteti a csikrol. a kezdolap is minden inditasnal visszater az alapertelmezettre. erdekes, hogy csak azok a kiegeszitok viselkednek igy, amit a mozilla honlapjarol toltok le. amit a synaptic-al rakok fel, azok mukodnek rendesen. probaltam mar az egesz firefox-ot leszedni es ujrarakni, de a problema akkor is fenn all. visszaraktam mindent, amit elozoleg leszedtem wine ..stb, de az sem segitett. a gond az, hogy nem mindent a synapticcal szedtem le, egypar mappat sajatkezuleg toroltem es mar nem tudom mik voltak.. :/
az egesz nem is zavarna annyira, ha a firefox indulasanal nem kellene rogtom bezarnom 4-5 ablakot a kiegeszitok miatt, a download statusbar-rol meg nem akarok lemondani :)
valami otlet?