zltKöszönöm, feltettem.
Sajnos ez is elszáll.
Eddig UHU-ztam, és nem emlékszem a pontos verziószámra, de azon is úgy kb. 2.0.10 verzió tájékán lett ilyen elszállós. Most az ubuntun próbáltam a 3-ast, az legalább is az én gépemen még gyakrabban elszáll. Amúgy a gép általában megy, a firefoxon kívűl csak a kate szállt el, de azt megoldotta egy régebbi verzóra cserélés, amúgy is nekem jobban kézreállt a régebbi. És az egyik képernyővédőtől zakkant meg a gép, ha hosszabb időre magára volt hagyva.
Vissza a firefoxra: magyar archívum nincs? Mert az adott címen nem találtam a 2-es firefoxhoz magyarítást.
Firefox ügyben találtam még a debian változatát, valami ice.... néven. Magyarítás is volt hozzá, csak éppen egyetlen kiegészítőt sem tudtam feltenni rá, mindenre hibát jelzett.
És általánosságban kérdezem, hogy nincs olyan archívum, ahol csomagonként lehet megtalálni a dolgokat? Csak az eddig használt UHU-ból tudok kiindulni, ott önálló csomagonként letölthetők voltak a programok, itt ilyen helyet eddig nem sikerült találnom, pedig napok óta ezzel görcsölök.