[törölve]Kelemeng, nekem is van gondom az abevvel...
Előzmények (hátha fontos):
Jarból próbáltam először telepíteni, de nem működött, azután Connor deb csomagját telepítettem tárolóból. (azután teljes eltávolítás, könyvtárak törölgetése - már amit megtaláltam - és újra telepítés)
Amikor a nyomtatványt meg akarom jelölni beküldésre, kiírja, hogy: "hiányzó vagy hibás prop.usr.ds_dest"
Van egy tigger.enyk file és egy settings.enyk file, amiben átnéztem a könyvtárakat, meg az abevjava-ban is. Egy furcsaságot találtam:
a gui.digitális aláírás (azt hiszem) a ~/Dokumentumok/Abevjava küldendő-re van állítva. Ha átírom a ~/.abevjava/digitalis_alairasra, akkor a következő hibaüzenet jön küldéskor:
"hiányzó vagy hibás prop.usr.ds_scr"
Ezért újratelepítés után ezt nem bántottam, hanem:
Terminálból indítottam az abevet, hogy lássam, mit ír ki (és mivel itt találtam a Te javaslatodat, ezt most bemásolom):
cfg = /usr/lib/abevjava/cfg.enyk
message = user.home=/root
message = KRDIR=
message = KRDIR=
KRDIR = ~/Abevjava/eKuldes
HelpPanelBusiness.updateHelpPanel: file:/usr/share/doc/abevjava/help/enyk_index.html
Azt látom, hogy a megadott könyvtárak nem jók, csak azt nem találom, hol lehet őket kijavítani!
Tudnál segíteni ebben? Hátha ez megoldja a problémát, és "végre" elkészíthetem az ÁFA-bevallásomat...
Előre is köszönöm!
Szerk:
Kár volt ennyit görcsölnöm, elbénáztam. Sudoval indítottam az abev-et, ha simán indítom, jók a könyvtárak.
Az abev viszont továbbra sem működik...