PPLaciDeb csomagból telepítetted? Mert akkor nem tudom :)
Én nemrég tértem át 9.04-re, friss telepítés. Abevvel vártam, amíg lehetett. Korábban szegény Connort piszkáltam a friss verziókért, mivel az ő deb-csomagját telepítettem. Tény, hogy nagyon rendes volt, mindig gyorsan megcsinálta, dehát erre nem alapozhatunk hosszú távon...
Gondoltam, most megpróbálom a hivatalosat. A jar telepítése teljesen jól ment, persze az apeh honlapján lévő leírást azért előtte elolvastam! Igaz, nem készült menü, azt utólag kézzel csináltam. A programindítóba pedig be kellett kézzel írnom egy könyvtárváltást, rögtön az elejére.
Nos, ez a jar-os abev tartalmaz olyat, hogy frissítések keresése. Elindítottam, a keresés működik, bár éppen nem volt frissebb változat akkor, de talán a későbbi frissítés is gond nélkül fog futni...
Kipróbáltam pl. a közvetlen beküldést is, tökéletes: megjelenik egy kis ablak, beírod a neved, jelszód és felköpi a nyomtatványt - nem kell belépni a lassú mo.hu-ra meg szolgáltatás indítása meg feltöltés meg ilyenek. Ja és persze utána átteszi az elküldöttek közé, amit kézi módszerrel nem csinál meg.
Szóval szerintem most már kezd egész jó lenni, talán próbáld meg a jar-os telepítést. Így elvileg mindig a friss verziót fogja feltenni a honlapról, értve ez alatt a nyomtatványokét is - külső segítség nélkül.