Sziasztok!
Kissé megakadtam: szeretném feltelepíteni az OxygenOfficet. Ehhez leszedtem a becsomagolt .deb fájlokat, kicsomagoltam, és install.sh-t próbáltam futtatni rootként, ami meghiúsult, gondoltam a már telepített OpenOffice 3.0 jelent gondot, de miután leszedtem és töröltem a Home könyvtárbeli állományát is ugyanúgy nem tudtam telepíteni. Egyenkénti manuális telepítésnél ezt írja ki:"Error: Dependency is not satisfiable: ooobasis3.0-hu" Próbáltam .iso-ba csomagolva CD-ként felismertetve a Synaptic-kal de úgy meg nem látja bemountolt CD imege-t. Próbáltam, azt is hogy egy szoftver forrásként egy könyvtárat megadva próbáljam telepíteni, de ezt meg egy index fájl hiányában nem tudta beolvasni. (Suse-nél láttam, hogy ez ment, gondoltam megpróbálom most Ubuntun, de nem műkszik.)
Google nem adott eredményt számomra, és az Ubuntu.hu keresője sem dobott ki megoldást. Remélem ti tudjátok, hogyan kell!
Előre is köszönöm!
Ja és azt is megköszönném, ha valaki elmondaná (vagy belinkelné), hogyan lehet létrehozni merevlemezen szoftver forrást!