morcHali!
Na közben volt egy összeomlás, nemtom mi történhetett, játszottam a conkyval, el volt indítva, nyomtam egy jobb gombot a cwp időjárás plazmára, aztán már csak fekete kép volt, sípolt a gép... mindent megpróbáltam, de reinstall lett, még a home mappámat se tudtam visszarakni, mert amint betettem ugyanaz lett a hiba.. na mind1
ON:
ha normal ra teszem a type ot, akkor valamiért leveszi a beállított méreteket, és így egy csomó minden nem látszik, valamint ugyanúgy viselkedik mint overrideban, nem tudok ráhúzni ikonokat, plazmoidokat is kitakarja.
a desktop jó lenne, ha nem halványodna el annyira, h semmi nem látszik belőle, csak kockanézetben. beírjam a .conkyrc tartalmát, hogy kipróbáld?
ezt a scale dolgot meg nem igazán értem, hogy mit kéne és hova írni..
szerk.:
Most betettem egy más által készített átlátszó conky-t. Szépen átlátszó, ahogy kell, de érdekes, hogy ez is kitakarja a plazmoidokat. Így eszembe jutott, hogy lehet h nem is lehet olyat cisnálni ami nem takarja ki a cuccokat az asztalról (ikonok, plazmoidok) jól gondolom? mert akkor nem is szenvedek tovább, ovverride ba rakom azt csókolom
szerk2.: na ennyi, sztem kész :) igaz az előbbire még várok választ, hátha lehetne rá plazmoidot, ikonokat tenni (csak érdekel)
azt azért megkérdezem, h ugye van az a parancs h aligment (vagy mi) ami jobbra rendezetté teszi a szöveget. na annál nem lehet valami behúzási szintet állítani, voffset az ugyanúgy balról húzza olyankor is..