Amp3rSzia! Kipróbáltam, tulajdonképpen működik. Köszi szépen. Egy kis probléma az, hogy terminálban indítva nekem ezt adja vissza.:
cp: ”/home/rapfen/idojaras/Accuweather_Conky_Int_Images/6.png” reguláris fájl nem hozható létre: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
cp: ”/home/rapfen/idojaras/Accuweather_Conky_Int_Images/11.png” reguláris fájl nem hozható létre: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
cp: ”/home/rapfen/idojaras/Accuweather_Conky_Int_Images/16.png” reguláris fájl nem hozható létre: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
cp: ”/home/rapfen/idojaras/Accuweather_Conky_Int_Images/21.png” reguláris fájl nem hozható létre: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
cp: ”/home/rapfen/idojaras/Accuweather_Conky_Int_Images/tod.png” reguláris fájl nem hozható létre: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Conky: Unable to load image '/home/rapfen/idojaras/1d1_Accuweather_INT_Images/Accuweather_Conky_Int_Images/tod.png'
Conky: Unable to load image '/home/rapfen/idojaras/1d1_Accuweather_INT_Images/Accuweather_Conky_Int_Images/6.png'
Conky: Unable to load image '/home/rapfen/idojaras/1d1_Accuweather_INT_Images/Accuweather_Conky_Int_Images/21.png'
Conky: Unable to load image '/home/rapfen/idojaras/1d1_Accuweather_INT_Images/Accuweather_Conky_Int_Images/tod.png'
Conky: Unable to load image '/home/rapfen/idojaras/1d1_Accuweather_INT_Images/Accuweather_Conky_Int_Images/6.png'
Conky: Unable to load image '/home/rapfen/idojaras/1d1_Accuweather_INT_Images/Accuweather_Conky_Int_Images/21.png'
És ezután már csak az utolsó három sor ismétlődik, folyamatosan. Természetesen megnéztem, valóban nincs ilyen .png kép a megadott helyen, sőt a Forecast_Images mappában sem. (tehát nem elérési út a probléma, valóban nem tudja letölteni)
Végignéztem a conkyrc_acc_int_images fájlt és a 75.sor hivatkozik a tod.png-re, a 84. sor hivatkozik a 6.png-re és a 91-es sor pedig a 21.png-re. A 75-ös sor a nappal és éjszaka képét töltené be. (ebben tod és ton szerepel) Mivel nálam nincs tod.png kép, ezért az éjszaka felirat alatt egy szép napkorong vigyorgott az este, és most sem tölt be a nappalhoz képet, csak az éjszaka felirat alatt van egy felhős kép.
Csak nálam ilyen? Én szúrtam el valamit, vagy valami más gond van nálam?
Tudnál segíteni? Köszi előre is.