sok jót olvatam róla, de nem hiszem kiprobálom ,mivel ubnutuba benne van minden ami kellhet nekem , bár el olvasva a kommenteket velószinüleg nem vagyok áltagos felhasználó, mivel nekem bőven elég a ooo, nem kell wine + msoffice (bisztos béna, de én xp alá is openofficet telepitek.), azt sem értettem hogy pl mért kell nekem ie, meg outlookot telepiteni a windosal meg a WMP amit szinte soha nem használok, pláne hogy hiába akar kodeket keresni soha nem talál semmit, és még sorolhatnám.
a MS azért válott mert meglátta hogy a Linux disztribuciók egyre népszerübbek, felhasználobb barátok, igyekszik is rátenni a kezét a piacra,(lásd a nyiltforráskod támogatása) a jobb őtleteket bevinni a Win alá.
viszatérve Win7 remélem jó lesz, szép lesz és folytatja a xp jól megteremtett hagyományát, hogy a felhasználok kapnak egy használható oprenszert, ami nem akar csak rátelepedi a gépre, aztán a felhasználó csak szivja a fogát na ez meg minek ide, vagy - lehet hogy te ezt szeretnéd, de nem engedem mivel sérti a rendszer integritását.