tiszta röhej,nagyjából áttfutottam a cikket,a képeket látván egy vista win 7-es kinézettel,igen én is letöltöttem,feltoltam vista alatt virtual pc2007 ben, 1GB ram - 20 GB HDD,csalódtam,nagyon lassú volt.
Adtam neki még egy esélyt virtualboxban,768 MB ram - 20gb HDD,video mem. 128 MB,telepítés kb.45 perc (alap rendszer),boot idő bekapcsolástól a rendszer használhatóságáig lassab mint az öcsém telepakolt xp-je,szóval egy kalap szar,belelestem a registrybe,első benyomásra egy vista basic új explorerel megfűszerezve,nagyon le van butítva a vistához képest (nem csodálkozom ezek után hogy gyors),na de hagyjuk a köríttést,hangkártyát,graf kártyát nem ismerte fel,próbáltam vistás driverrel és xp-s driverrel beizzítani de semmi,áttlátszóság nincs,a tálcán nem mutassa az ablakok miniatűr képét.
visszatérve a cikkhez egy agyoneffectelt win vista képeit láthatjuk,a tálca abszolút eltér a képeken láthatókkal,a program ablakok külön látthatóak,nem pedig az egész asztallal eggyütt (vajon miért),na de mindeggy szeretem az új dolgokat megismerni megtanulni,remélem a cikk írója se gondolta komolyan amit írt,én személy szerint ezt a cíimet adtam volna a cikknek "így hülyítjük a népet,vista 7 bemutása"