g_zoli 8.10-es Ubuntu sok gnome-os programtól megtisztítva és a fél kde-s eszköztárral kibővítve (k3b, amarok, ksnapshot, krusader, ktorrent, gwenview, krename).
Gorkhaan Ubuntu 8.10 El akarom kezdeni a XEN-t tanulgatni, ha esetleg valakinek van valami jó leírása, postolja plz!
Gergő Egyéb: Ubuntu repóból telepített "nyers" KDE3. Kubuntu-default-settings szerintem többet árt, mint használ :( KDE4-hez már valószínűleg gyenge a gépem, így amíg támogatott, maradok 8.04-nél.
lacyc3 Otthon Ubuntu 8.10 + 9.04 + Ubuntu szerver. Mostanság hoznak hozzám lestrapált laptopokat, a Windows fix helyett megy rá az Ubuntu és azóta kevesebb a munkám :( :DD
pnem Két lapos van, egyiken ubuntu, másikon kiwi+xp. az kiwire szavaztam, bár talán az ubit használom töbet.
@tyus KDE-t használtam az első perctől kezdve, de át kellett szoknom a Gnome-ra, mivel a KDE4 nem nyerte meg a tetszésemet.
petrits_szilvio @tyusKét hét múlva tégy újabb próbát :-) Már a 4.1.2 is rengeteget javult a 4.0-hoz képest (azt én sem szerettem), de 4.2 már így bétában is szuper.
breki @tyusÉn ezért maradtam még mindig a 8.04nél (KDE3), és remélem, hogy a 9.04re (KDE4) már lesz annyira használható és összeszedett, hogy átálljak. Ja és szoktam VBoxba nézegetni néha-néha, hogy mennyit változik és majd ha úgy érzem váltok. Bár lassan itt az ideje, hogy megint ránézzek menyit is változott karácsony óta. Csak egy kérdés. Miért nem volt jó akkor a 8.04es még?
[törölve] Laptopom : Ubuntu 8.10 X64 Hugom Laptopja: Ubuntu 8.10 X64 Otthoni Pc: Ubuntu 8.10 X64 Munkahely.: 10 Kliens Ubuntu 8.4 X64 Szerverek.: 9 darab E-mail Server.: ubuntu 8.4 x64 szerver 3 darab DNS szerverek.: Gentoo x64 4 darab Web szerverek : Ubuntu 8.10 x64 Minden ügyfelünknél ubuntu 8.4 és ubuntu 8.10 szerverek vannak rendszeresítve, a Debiannal felszerelteket, is át állítjuk ubuntura. Ha valaki megkérdezné miért, a support miatt.... 2 db Oracle Szerverek.: Open Suse 10
@tyus petrits_szilvioKi fogom próbálni! Nem írtam ugyan, de mindig adok egy esélyt a KDE4-nek, hogy megszerettesse magát velem. Hátha most sikerül neki! :)
Fatsoe most ubuntut használok de lehet hogy a 9.04-ből már kubuntu fog felkerülni, nézegettem az alfát és egész jónak tűnik :)
Gade Alapvetően Ubuntut használok, de a gnome-ot lecseréltem fluxbox-ra. Gondolom ez nem minősül még külön disztribúciónak, de szerintem már nem is igazán az eredeti ubuntu.
Lali GadeAzt is kiirhatnátok hogy aki nem használ ubit az agyon kis magyagázatot rá (pl: hogy került ide, vagy csak szorakozok?, vagy elnyomta, vagy akkor mit használ........)
toros LaliAttól még, mert valaki nem Ubuntut használ, még érdekelhetik az Ubuntuval kapcsolatos hírek. Vagy jöhet a társaság miatt. Vagy azért, hogy a fórumban segítsen a kezdőknek. Az Ubuntu közösség IRC csatornáján is sokan vannak, akik nem Ubuntut használnak...