DjiboutiÉn nem érzem ezt túlzásnak. Igenis meg kell mondani a bankoknak, ha valamivel nem vagy elégedett vagy nem működik a gépeden. Különben honnan a francból tudnák? Ahogy az APEH képes volt platformfüggetleníteni a kitöltő programját úgy egy kereskedelmi banknak is menne, csak igény és elhatározás kell hozzá. Ha nem tapasztalnak igényt rá, akkor nem is fognak változtatni rajta. Úgyhogy azon a véleményen vagyok hogy igenis bombázni kell őket ilyen igénylevelekkel, hogy észbe kapjanak. Mellesleg hosszabb távon ez kifizetődő stratégia lehet, mert ha a bankok nem MS specifikus programokat használnak az ügyfél oldalon, azzal megintcsak gyengül az MS monopólium.
OFF
Mellesleg nem értem a bankokat, hogy miért jó nekik az MS hálózat, amikor egy egyszerű ügyintézésem alkalmával (egy nagyobb összeget szerettem volna kivenni) kb két órát csücsültem a bankfiókban azért, mert a belső Win hálózat beadta a kulcsot. Türelmes emberke vagyok, de ekkor azért már kezdett felmenni a vérnyomásom, hogy nem érem el a vonatot, mert az MS terméknek nem volt kedve dolgozni...
ON
Ami a VB makrókat illeti bizony a fejlesztők is tudják, hogy nem működik kifogástalanul és dolgoznak is a kompatibilitáson. De addig, amíg az MS nem hajlandó megnyitni a forráskódját a VB-nek (vedd csak meg az ő termékeiket ha ilyesmivel szeretnél dolgozni jelszóval.) addig csak visszafejteni lehetséges a dolgot és nagyon hasonlót csinálni, ami nem biztos, hogy minden eredeti funkciót biztosítani tud.
Azon kívül ha jól tudom Te vagy az ügyfél aki a pénzét náluk tartja, akikből ők élnek (tegyük hozzá egész jól) tehát igenis elvárható, hogy a bankok a pénzedért szolgáltassanak is ne csak elvárjanak.