hysterocratesEloszor is keszits el egy tablazatot. Gondolj vegig mindent, hogy ne maradjon ki semmi. Gondolom eloszor fel kell sorolni az alkalmazottak neveit. Tobb valtasban dolgoznak? Probald elkepzelni, hogyan lenne egyszerubb fuggolegesen vagy vizszintesen? Tehat az alkalmazottak nevei a legelso oszlopban legyenek, vagy a legelso sorban legyenek. A gyarban lattam, hogy a tablazatot fuugolegesen hasznaljak, tehat az alkalmazottak nevei bizonyara vizszintesen vannak elhelyezve a legelso sorban. Nekem ez nagyon ki van ficamitva, en forditva kepzeltem el az egeszet, nem tudom miert konnyebb nekik igy. Szamomra attekinthetobb, ha az alkalmazottak nevei az elso oszlopban vannak fuggolegesen. Aztan gondold vegig, hogy mi legyen a masodik oszlopban. A masik kerdes, hogyan oldod meg a datum problemajat. En ugy csinalnam, hogy minden nap uj munkamenetet nyitnek, de ha nagyon ravasz vagy, akkor beirod egy oszlopba a datumot. En is gondolkodok rajta, hogy vajon melyik a praktikusabb. Elofordul, hogy egy munkas egy nap alatt tobb fajta munkadarabot csinal? Akkor bonyolodik a helyzet. Hany fajta munkadarab van? Csak azert segitek neked, mert ez az Ubuntu forum, ahol igy szokas csinalni, maskulonben nem ertem, hogy ha nem ertesz valamihez, akkor miert alkalmaznak? Nalunk is igy van ez, csak a rokonsagot veszik fel az irodara, aztan nem tudnak semmit. Volt egy olyan allashirdetes, ahol megkerdeztek tolem, hogy ertek a szamitogepekhez? Azt mondtam, hogy igen. Erre ravagtak, hogy hat persze jatszani azt tudsz, de itt komoly tudas kell. Biztos oda is felvettek egy olyat, mint te.