Sziasztok.!
Továbbra is segítségeteket kérném. Felraktam a wine-t majd directx és jöhetett a steam majd a cs:source. de sajnos elmaradt az öröm. Kb 0-50 fps között mozog, próbáltam -dxlevel 81 el, meg mindennel. Amit a wine oldalán találtam, bár nem sokat tudok angolul ezért nem sokra jutottam vele. Majd jött a Crossover games, ezzel se sokra mentem a hatás ugyanaz. Hallottam pár embertől meg ovlastam is ,hogy nekik kitünően megy a CS:Source , sok fps 100+ (Nekem xp-n 150+). Valami hasonlót akarok, nem vagyok nagyon játékos ember, de mivel 4 évvel ezelőtt megvettem a source-t fel akarom rakni és játszani is, de egy játék miatt nem akarok xp-n maradni mert nem tetszik. Aki tudna segíteni, hogy kellene a wine-t jól beconfigolni és milyen dolgok kellenek, hogy tökéletesen fusson a source, annak nagyon megköszönném. Wine 1.1.21-et használok. Gépem: Asus p5b alaplap, intel core 2 duo (1,8ghz) 4 giga ram. Aki akar és tudna segíteni az fel is vehet msn-re: mozes_mate@freemail.hu Nagyon kéne a help :)
A -dxlevel 81-el annyi probléma, hogy nem 0-50 fps em van hanem 30-60 fps. és igy is beszaggatok. High grafikán xp-n 150+. Valami ilyesmit kéne kicsikarni, vagy legalább 100+... Valaki aki ért hozzá, kezdő linuxos vagyok (pár hete használom). Szájbarágósan magyarázza el nekem mit hogy kellene. Nagyon megköszönném.
Üdv.: Máté