GorkhaanHát, a driverek valószínű így lesznek, hogy a tmp-be teszek egy mappát és akinek kell valami ott offline eléri.
Az a helyzet, amit leírtam, hogy a rendszerbe nem tudok ilyen módon belenyúlni. Az UCK csak csomagokat tud kezelni. Magába a rendszerbe meg nem nyúlnék bele, mert annyira nem vagyok profi, és inkább legyen egy használható dolog pár felesleggel, mint egy használhatatlan.
Meg mondjuk egy kezdő honnan tudná pl. a parcellite-ről, hogy az vágólapkezelő. (következőben valószínű benne lesz.) És hogy pont az kell neki.
Itt egy olyan kivonat készül, ami a egy átlagfelhasználó igényeit ki tudja szolgálni telepítés nélkül. Mint írtam nem profiknak készül elsősorban, hanem aki még nem tudja mire mit tud használni, vagy egyáltalán most látott először Winen kívül más rendszert.
A profik úgy is saját rendszert raknak össze maguknak. De egy kezdőt nem szeretnék megijeszteni a "sudo aptitude"-dal.
Valaki csinálhat olyan DVD-t is APTonCD-vel, hogy megszavazzuk milyen progik legyenek rajt, és ráteszi, de én hasznosabbnak vélem az előtelepítettet.