kukimukiAkkor a csatornák megoldódtak, amúgy azért nem jelent meg semmi, mert kiemeltem ez "1"-est a linkből, hogy azt kell cserélni. Szóval akkor a további segítség. Időjárásnál nem ilyen sor, hanem ilyen hivatkozásokat tartalmazó sorok vannak. Habár szerintem ami neked van bent Conky abban lehet, hogy nincs ilyen rész. Amúgy így kicsit már túlzsúfolt, szóval vagy ki kell valamit szedni belőle, vagy csinálni máshova egy új listát és ott megjeleníteni az előrejelzéseket például.
${voffset -10}${alignr 56}${font ConkyWeather:style=Bold:size=40}${execi 600 conkyForecast --location=HUXX0023 --datatype=WF}${font}
Nekem pl ez az első sor ami benne van. Minden időjárási hivatkozásban meg kell adni a város kódszámát. Amit előbb linkeltem oldalt ott meg tudod nézni 1-40ig megy nagyjából.
A HDD megoldása a következő. Megnyitod a conkydat és megkeresed azt a sort amiben az szerepel, hogy fájlrendszer. Az utána levő sorok a lényegesek. Erre egy példa
${font Pie charts for maps:size=14}7${font} ${voffset -5}Home:
${voffset 4}${fs_free /home}/${fs_size /home} ${alignr}${fs_bar 8,60 /home}
Ez a 2 sor eredménye, hogy a "/home" adatai jelennek meg. 1 sorban a név van ami megjelenik. 2. sorban meg kell adni a csatolási pontokat, ez például lehet "/media/disk" is.